HCL.HR

Spicy Horse sprema Alice 3

nebel 27.03.2013.   •   2 komentara


American McGee i njegov tim Spicy Horse ovih će dana Electronic Artsu predstaviti ideju za novu igru iz Alice serijala, nadajući se kako veliki izdavač pokazati interes za nju.

Razvojni tim Spicy Horse, zaslužan primarno za igre iz American McGee’s Alice serijala, na svom je Facebook profilu ispitao interes fanova za novi, treći nastavak Alice, te moguću Kickstarter kampanju za isti. Naime, tim već ima spremnu ideju za novu igru i ovih će ju dana predstaviti Electronic Artsu koji drži licencu serijala.

Spicy Horse je svjestan kako EA-u visokobudžetni platformer trenutno nije među prioritetima pa se planira prilagoditi i za Alice 3 ponuditi nešto drugačije. Izvorna je ideja Alice in „Otherland“ – „nešto“ mrežno, kooperativno, s korisničkim sadržajima i dostupno na različitim platformama. Alice bi u igri tako šetala ulicama Londona i ulazila u umove drugih ljudi koji imaju svoje „zemlje čuda“, a za pretpostaviti je da bi te zemlje bili korisnički leveli.

Hoće li takva ideja zaživjeti, u potpunosti ovisi o Electronic Artsu. Ako ne zaživi, Kickstarter kampanju mogli bismo vidjeti jedino u slučaju da EA preda licencu samom developeru, ili ako se odluči djelomično financirati igru pod nekim specifičnim uvjetima.

Komentari (2)

  • l)oolvl

    27.03.2013 - 20:57

    LAJK !!!

  • l)oolvl

    27.03.2013 - 20:59

    zapravo kad malo bolje pročitam tekst, draže bi mi bilo da naprave slično kao i drugi nastavak :/

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?