HCL.HR

Spiritualni nasljednik hororca Clock Tower ima službeni naziv – Night Cry

Stjepan Fikter 03.01.2015.   •   0 komentara


Prošle godine svjedočili smo najavi Project Scissorsa, a sada je otkriveno kako će se ovaj hororac na tržištu pojaviti pod nazivom Night Cry. Uz to, pripremljen je i prvi live-action teaser.

Nezavisni developer Nude Maker otkrio je službeni naziv spiritualnog nasljednika hororca Clock Tower. Igru smo prvobitno znali samo kao Project Scissors kada je bila najavljena prošle godine, no na kraju će nas plašiti pod nazivom Night Cry i to na Androidu, iOS-u te Viti.

Radnja ovog horora bit će smještena na plutajućem kruzeru, gdje se odvijaju misteriozna i jeziva ubojstva. Naš cilj će biti preživljavanje te zaštita drugih putnika, kao i pronalaženje odgovornog za ubojstva koja se događaju.

Povodom najave službenog naziva, pripremljen je i prvi live-action teaser čiju je redateljsku palicu preuzeo Takashi Shimizu, redatelj poznat po horor filmu The Grudge, koji također ima ulogu kreativnog direktora u razvoju igre. Glavni redatelj igre je Hifumi Kouno, čiji smo rad već vidjeli u prva dva Clock Tower naslova, a tu je i Masahiro Ito, zaslužan za dizajniranje okoliša u Silent Hillu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?