HCL.HR

Splatoon 3 prikazao telefone od morskih krastavaca i druga čuda tehnologije

Zoran Žalac 10.08.2022.   •   1 komentara


Nintendo je otkrio hrpu detalja o nadolazećoj Switch ekskluzivi Splatoon 3, potvrdivši kako će ju podržavati naknadnim sadržajima sve do 2025. godine.

Serijal Splatoon jedna je od rijetkih multiplayer franšiza u Nintendovom katalogu. Ima zato smisla da je Splatoon 3 jedna od prvih igara za koju je Nintendo obećao naknadnu podršku dodatnog sadržaja za naredne dvije godine. Splatoon 3 dobivat će tako dodatna oružja, mape i modove, sezonske predmete i slično. Dio tih sadržaja bit će besplatan, a dio će se plasirati kao plaćeni DLC-ovi.

Polusatna prezentacija Splatoona 3 potvrdila je kako će se u igri pojaviti hrpa novih likova kao što su Mr. Coco, Frye, Shiver i drugi. Predstavljen je novi mod Anarchy Battles koji je ranked mod s rotirajućim vrstama mečeva. Naknadno će u igru poslije lansiranja biti dodani League Battle mod te novi X Battle. Vratit će se i Splatfest mod koji će biti podijeljen na 4v4 bitke, te novi tip meča u kojemu se tri različita tima istovremeno bore za dominaciju nad terenom.

Lobbyji u igri postat će fizička mjesta na kojima će igrači moći testirati oružja, gledati prijatelje u njihovim mečevima ili snimke svojih odigranih mečeva. Postojat će i tzv. ormarići koje ćemo moći sređivati fotografijama, naljepnicama i sl.

Unutar Splatoona 3 postojat će i kartaška igra Tableturf Battle. Igrat će se u 1 na 1 formatu, imat će 150 karata za skupljanje.

Komentari (1)

  • Kazuya

    11.08.2022 - 10:32

    Day one

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?