HCL.HR

Sprema li se to Fallout 4 najava?

nebel 16.11.2013.   •   17 komentara


Misteriozno web sjedište šalje kodiranu poruku i odbrojava do onoga što navodno nosi kodni naziv The Survivor 2299. Očekuje li nas uskoro najava Fallouta 4?

The Survivor 2299 mogao bi biti kodni naziv novog Fallouta. Upućivalo bi to da će se navodni Fallout 4 za kojega znamo da dolazi, radnjom smjestiti u 2299. godinu, 19 godina nakon događaja u New Vegasu. Naime, naziv je došao s istoimene web stranice koja je registrirana na ZeniMax Media Inc., matičnu kompaniju Bethesda Softworksa.

Na stranici Morseovim kodom ili satom koji odbrojava dolazimo do datuma 11. prosinca. Otprilike negdje oko tog datuma održava se dodjela nagrada za najbolje igre u organizaciji Spike TV-a, a kao i obično na tom se događaju očekuju brojna otkrivanja novih igara. Bethesda je prije tri godine upravo na VGA nagradama najavila TES V: Skyrim, pa ovakvo što nije neizgledno.

Međutim, mnogo je onih koji su sumnjičavi po pitanju ovog misterioznog odbrojavanja. Za početak – krenulo je previše rano, a sumnjivo je i to da stranica nije registrirana putem kompanije s kojom ZeniMax inače surađuje. Nadalje, stranica se ne nalazi na Bethesdinoj domeni, odnosno u ZeniMaxovom IP adresnom prostoru. Štoviše, jedna stvar posebno ukazuje na lažnu uzbunu – The Survivor 2299 nije registriran kao Bethesdin ili bilo čiji drugi trademark.

Samim time, nemojte se previše nadati na temelju ovoga. Ali ne treba isključiti ni to da se Fallout 4 uskoro pojavi nevezano uz ovu vijest. Na kraju krajeva, znamo da u Bethesdi rade na novom projektu i samo je pitanje kada će rezultate svog rada prikazati javnosti.

Komentari (17)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?