HCL.HR

Square Enix najavio Hitman GO, strategiju za mobilne uređaje

Dominik Bošnjak 14.02.2014.   •   1 komentara


Kanadski ogranak Square Enixa službeno je najavio novu Hitman igru za pametne telefone i tablete te otkrio kako je ista gotovo završena i spremna za izlazak.

Iako se znalo da Square Enix Montreal radi na mobilnoj Hitman igri još od sredine prošle godine, kanadski studio tek je sada izašao u javnost sa službenom najavom svog najnovijeg projekta. Naslovljen Hitman GO, ovaj džepni spin-off popularnog serijala o savršenom plaćenom ubojici će na pametnim telefonima i tabletima zaživjeti u obliku strategije na poteze s krajnje stiliziranom grafikom inspiriranom dioramama, tj. maketama.

Razvojni studio je otkrio kako će klasični Hitman elementi poput šuljanja, prerušavanja, odvraćanja pozornosti neprijateljima svakodnevnim predmetima te velik arsenal oružja biti uključeni u Hitman GO, a igra je navodno već praktički gotova. Usprkos tome, postoji dobra šansa da će se Square Enix Montreal odlučiti na zatvoreno beta testiranje u određenim zemljama prije nego što odredi točan datum izlaska za cijeli svijet.

U ovom trenutku nije poznato hoće li Hitman GO izaći simultano na Androidu i iOS-u te koliko će igra koštati, kao i hoće li sadržavati mikrotransakcije. Ekipa iz Montreala sve je te detalje obećala otkriti uskoro, no da to ne bude kraj ove vijesti pobrinuo se njihov glasnogovornik koji je izjavio kako studio radi na još jednom projektu, koji se “savršeno uklapa” u Hitman svijet – očekujte još jednu vezanu najavu u bližoj budućnosti.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?