HCL.HR

Square Enix najavio Rise of Mana za Android i iOS

Dominik Bošnjak 26.02.2014.   •   0 komentara


Sljedeći Mana RPG izaći će ekskluzivno na pametnim telefonima i tabletima, a ako ste protivnik mikrotransakcija i “freemium” igara – imamo loše vijesti za vas.

Square Enixov Mana serijal zabavlja RPG fanove diljem svijeta već gotovo četvrt stoljeća, a japanska kompanija je danas najavila i njegovu sljedeću, jedanaestu po redu inačicu. Igra će se zvati Rise of Mana te će izaći ekskluzivno na Android i iOS uređajima, a radit će se o netipičnom Mana naslovu iz razloga što će biti baziran na tzv. free-to-play poslovnom modelu, karakterističnom po brojnim mikrotransakcijama.

Konkretno, čini se da će igrači moći platiti za olakšanu izradu oružja, a moguća su i još pokoja (neugodna) iznenađenja. Osim toga, otkriveno je da će Rise of Mana uskoro debitirati na iOS App Storeu, dok će Android port izaći tek kasnije. Naravno, ovo sve vrijedi isključivo za Japansko tržište, a još nije sigurno hoće li ova igra ikada ugledati svjetlo dana na zapadu.

Posljednja otkrivena informacija tiče se kompozitora – odabrani su veterani Tsuyoshi Sekito, Kenji ito, Hiroki Kikuta i Yoko Shimomura. Square Enix bi više detalja u vezi dotičnog RPG-a trebao otkriti na proljeće.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?