HCL.HR

Square Enix predstavio misteriozni Murdered: Soul Suspect

nebel 11.02.2013.   •   4 komentara


Viralnom kampanjom Square Enix je predstavio novu igru pod nazivom Murdered: Soul Suspect. Po svemu sudeći, radi se o detektivskom naslovu zasad nepoznatog žanra.

„Koji je slučaj najteže riješiti?“ Tako je glasilo intrigantno pitanje koje je Square Enix proteklih dana postavljao na Twitteru, da bi naposljetku otkrio kako nam sprema novu igru imena Murdered: Soul Suspect. Doduše, ne može se reći da je to otkrivanje zapravo nešto i otkrilo jer o samoj igri ne znamo mnogo toga.

Osim naziva, potvrđene su samo još platforme na koje igra stiže (PC, X360, PS3) te službeni opis po kojemu će nas igra izazvati da riješimo najteži slučaj od svih. Zasad nije poznato koji točno, ali naše detektivske sposobnosti kazuju nam da definitivno ima nekakve veze s ubojstvom.

U opticaju je jedna slika iz igre, no ni ona ne pokazuje pod koji bi žanr Murdered: Soul Suspect trebao pripasti. Štoviše, nije rečeno ni koji developer stoji iza ovog projekta, premda se naveliko priča kako je to jedan od ogranaka Eidosa. U bilo kojem slučaju, najava je interesantna, a vrijeme će reći hoćemo li isto to moći reći i za samu igru.

UPDATE: Objavljen je i teaser trailer za igru, pogledajte ga ispod.

Komentari (4)

  • buby8992

    11.02.2013 - 16:02

    Crna Dalija možda?

  • Badass_Bunny

    11.02.2013 - 17:13

    Jack The Ripper!!! Evo kladims se da će mo tražit Jack-a.

  • Me666

    11.02.2013 - 17:18

    Američka zastava u pozadini, bit će nešto, kako bi se reklo, američansko

  • HrBomb

    11.02.2013 - 21:49

    badass bunny koliko sam ja upućen dobri stari jack je ubija prostitutke, a ovde ako me oči ne varaju leži muška osoba u odjelu…………. ali volia bi tražit jacka lik je stvoren za horror verziju la noire-a…… takva igrica bi ubijala atmosferom………. :)))) a i jack nije baš ordinira po americi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?