HCL.HR

Star Citizen postavio novi rekord, prikupljeno 40 milijuna dolara

ToxarE 11.03.2014.   •   4 komentara


Chris Roberts i njegova svemirska simulacija Star Citizen nastavljaju zgrtati novac koji će osigurati bogatiju i kompleksniju igru. Do današnjeg dana prikupljeno je tako impresivnih 40 milijuna dolara.

Ne isplati nam se svako malo pisati vijesti o svemirskoj simulaciji pod nazivom Star Citizen s obzirom da ista ne pokazuje znakove stajanja u prikupljanju novca koji se koristi za izradu same igre. Prošli put kada smo o njoj pisali, raspoloživi iznos vrtio se oko 20 milijuna dolara, a sada, ni nepunu godinu kasnije, Chris Roberts i njegov tim Cloud Imperium Games prikupili su duplo – ogromnih 40 milijuna dolara.

Lista stvari koja je postupno otključavana predugačka je da bismo je ovdje uopće spominjali, sve to pronaći ćete na službenoj stranici igre, kao i na Robertsovom blogu. Spomenut ćemo samo da je novi rekord omogućio developerima da u igru ubace završna tri sustava – Kabal i Oretani, o kojima također možete saznati ponešto na službenoj stranici.

Ukoliko se za razvoj igre prikupi 41 milijun dolara (u što uopće ne sumnjamo), razvojni tim obećava da će dodati proceduralno generirani sadržaj u igru s kojom ista neće biti statična već će se mijenjati kroz narednih pet ili deset godina. Ako se pak prikupe 42 milijuna, developeri će odati počast Hitchiker’s Guide to the Galaxyju utoliko što će uvrstiti tzv. Galactapediju u igru. Riječ je naravno o interaktivnoj enciklopediji svega što ćemo vidjeti, ali i napraviti u Star Citizenu. Odnosno, bit će to enciklopedija koju ćemo sami pisati svojim djelima u igri i koju će svi zajedno upotpunjavati.

Komentari (4)

  • Crniman

    11.03.2014 - 13:59

    Igra desetljeća

  • Disc0

    11.03.2014 - 16:04

    Dobro do koliko milijuna ce ovi skupljat ?
    Jao si ga Chris Robertsu, ako ova igra nebude najbolji Wing Commander/Privateer ikad!
    😀

  • BBW07

    11.03.2014 - 17:03

    izgleda odlicno, ali nesto mi tu smrdi.. sve to se moglo napraviti za puno manje novaca, a oni samo cekaju i cekaju i naravno skupljaju novce.. nekako imam jos i osjecaj da kad dode 2015 da ce jos bubnut mjecenu od nekih 30ak dolara.. o.O al zivi bili pa vidjeli..

  • Apocalypse4987

    11.03.2014 - 19:09

    nisu normalni ahahahhahaha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?