HCL.HR

Star Wars: Battlefront live-action trailer uspješno igra na emocije

Duje Kozomara 19.10.2015.   •   5 komentara


Novi trailer nas uči kako ne valja nositi svoje R2D2 figurice u ured – neke prilično neočekivane i zeznute stvari se mogu desiti.

Star Wars: Battlefront čeka nas iza ugla – na police trgovine stiže za ravno mjesec dana, a EA Games i Sony mudro su zaključili kako je pravo vrijeme da u igrinoj marketinškoj kampanji zaigraju na dobri, stari najjači adut – ljudske emocije. Nostalgija je glavna emocija na koju igra ovaj prilično epski trailer kojeg vam nećemo puno spoilati u tekstu, ali – kvragu kako bismo i mi rado u bilo koje vrijeme iskočili iz uredske stolice, iskoristili je kao rekvizit za razbijanje prozora i uskočili u ovakvu avanturicu. A onda opet, možda je dovoljno samo uzeti bolovanje kada Battlefront izađe?

Star Wars: Battlefront izlazi 19. studenog za PC, PlayStation 4 te Xbox One.

Komentari (5)

  • IaMarmageddoN

    19.10.2015 - 17:53

    Kupio sam igru već odavno ali malo je jadno kada znam da je veliki minus "kampanjcu" poput mene to što kampanje u jednoj igri ovakvog imena i sa dva odlična prethodnika neće biti a tu idu na nekakve emocije. OK trailer ali ne vjerujem da će nekoga natjerati na kupnju igre ako to već nije odlučio.

    • IaMarmageddoN

      @IaMarmageddoN, 19.10.2015 - 17:54

      OK, malo sam zbog emocija sj… što sam htio reći ali shvati se nakon drugog čitanja 😛

    • drazensi

      @IaMarmageddoN, 19.10.2015 - 19:47

      ja iz istog razloga ne kupujem igru..ne volim nista nazalost igrati online..koliki god bio fan Star Wars univerzuma zadnje 2 igre jednostavno ne mogu igrati i zbog toga zalim, ali nema mi pomoci..jer imam jednu totalno drugaciju filozofiju sto se tice igranja. Za mene su iskljucivo singleplayer igre jer kad igram zelim igrati sam i da se opustim..ako se zelim druziti, slagati squadove idem na kavu ili u subotnji izlazak i tamo slazem squadove.. :)..
      zato me i zabrinjava konstantno forsiranje svega na taj online segment..

    • madkikot

      @IaMarmageddoN, 20.10.2015 - 12:45

      Znas kako ja sve slabije igram onine igre jer je sv vise chitera i nema veze igra sa igrom a za to covjek treba odvojiti vrjeme kad ce se opustiti i igrati i po 12 sati ali poso,zivot,kafa,izlasci to je normalno ali danasnja omladina vise se fokusia na to da gra igre ne na stao dobro zezanje putovanja itd… :0

    • Stryderist

      @IaMarmageddoN, 20.10.2015 - 16:26

      Preordao sam je prije 3 mjeseca, i otkazao preorder prije tjedan dana. Mislim da mi je to najpametniji potez od otkazivanja Aliens Colonial Marinesa. Obožavam Star Wars, gledam filmove od 5. godine, ali me na emocije neće navući to je sigurno. Preskačem Battlefront, bar zasad.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?