HCL.HR

State of Decay prepun je skrivenih slika penisa

Zoran Žalac 11.03.2015.   •   6 komentara


Preradom igre State of Decay za Xbox One konzolu, razvojni tim Undead Labs otkrio je neočekivan poklon vanjskih suradnika koji su priređivali teksture za originalnu verziju igre.

Pazite sad ovo – zombi naslov State of Decay prepun je penisa. Publika na PC-u reći će takvo što u sklopu loše optimizacije igre, no situacija je doslovna i stvarna. Naime, dok su pripremali preradu svoje igre za Year One Survival ediciju namijenjenu Xbox One konzoli i PC-u, u Undead Labsu otkrili su pomalo smiješnu činjenicu kako su teksture u igri prepune slika muškog spolnog organa. Prostom oku to nije bilo vidljivo, no kad se teksture razvuku na veće rezolucije penisi izlaze na vidjelo.

Undead Labs nije znao za tu „psinu“ jer u svojim ranim počecima kao nezavisni developer, nije sam radio na igri. Otvoreni svijet popunjavali su vanjski suradnici pod ugovorom, dakle osobe koje nisu bile dio tima. Što ih je nagnalo da ubacuju genitalije u pozadinske teksture, to će valjda zauvijek ostati misterij. No ako nas pitate, vjerojatno su fanovi Monty Pythona, jer jedino oni imaju sasvim logično objašnjenje razloga za korištenje slika penisa.

I da, ako se pitate hoće li te slike preživjeti u svom izvornom obliku u verziji za Xbox One, iz Microsofta uvjereno poručuju kako – neće.

Komentari (6)

  • dado01

    11.03.2015 - 15:20

    hahahahahhahahaha da su ih placali kako treba, imali bi texture sisa, a ovako evo im peeeenis 🙂

  • AngelPb

    11.03.2015 - 15:28

    Nigdje slike,nigdje videa..
    Kao da nisam ni procitao ovo..

  • Apocalypse4987

    11.03.2015 - 15:47

    odigra sam lani ovu igru nešto sitno, iako ima ludilo gameplay mehaniku i zanimljiv okoliš (likovi i prića su mi malo dosadni) igra je brutalno neoptimizirani port sa xbox 360, ne znam jel su u međuvremenu šta popravili, jer bila je beta verzija. možda isprobam za kojih pola godine ponovno

  • sa24sata

    11.03.2015 - 15:47

    Je,baš se fino vidi iz priloženog teksta a bome i iz videa.

  • coldyl

    11.03.2015 - 17:05

    Naslov, kao da je iz kuhinje net.hr

  • MrSonny

    11.03.2015 - 19:54

    Meni je igra jako dobra ali brzo mi je dosadila.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?