HCL.HR

Stigli bazeni u The Sims 4, pazite se masovnih utapanja

M23 05.11.2014.   •   3 komentara


Točno dva mjeseca bila su potrebna da Simsi 4 nakon izlaska u okljaštrenom izdanju dobiju stvar čiji je izostanak fanovima negativno obilježio prvo iskustvo s igrom. Radi se naravno – o bazenima.

Među hrpom stvari, funkcija i opcija koje su izostale u nedavno lansiranom naslovu The Sims 4, fanovima su nekako najviše falili bazeni. Srećom, Maxis je ubrzo smirio strasti obećanjem da će mogućnost izgradnje bazena u igru ubaciti naknadno – još ove godine. I zaista, točno dva mjeseca nakon izlask novih Simljana, bazeni su spremni za utapanje virtualnih čovječuljaka. Jesmo rekli utapanje? Pardon, mislili smo na namakanje.

Bazeni u The Sims 4 dostupni su od danas putem besplatnog ažuriranja (teži 288 MB) i za njih će biti integrirana sva poboljšanja koja se odnose i na druge stvari u igri. Konkretno, bazeni će se moći graditi brže, proširivati / sužavati jednostavnim povlačenjem, moći će se graditi dijagonalno, na katovima (ili čak na krovu), moći ćemo im određivati dubinu, stavljati prozore oko njih itd. Naravno, Simsi će uz bazene dobiti odgovarajuće kupaće kostime, kao i mogućnost utapanja. Ako se *slučajno* utope u bazenu, bojat će se vode i ako zažive u „duhovnom“ izdanju.

Bazeni inače nisu zadnje besplatno ažuriranje koje dolazi ove godine. Tijekom idućeg mjeseca trebali bismo dobiti i proširenje u vidu dostupnih karijera za Simljane.

Komentari (3)

 • Bruki

  05.11.2014 - 11:48

  Putem BESPLATNOG ažuriranja? Je li ovo moguće?

 • STOICK

  05.11.2014 - 14:03

  utapanje…hahahah
  definitivno najzanimljiviji dio igre 😀

 • StreetFigter88

  05.11.2014 - 14:39

  bravo za ea! konačno nešto besplatno, ako ovako rade još 1 godinu preko ažuriranja, a ne ekspanzija i snize cenu simsa, biće prodati veooma puno!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!