HCL.HR

The Sims 4 dobiva bazene u studenome

ToxarE 02.10.2014.   •   2 komentara


Jesen obično baš i nije doba za kupanje u bazenima, ali novi Simsi jedva će ih dočekati u sklopu besplatnog ažuriranja tijekom idućeg mjeseca.

U Electronic Artsu i Maxisu svjesni su kako je njihov The Sims 4 uvelike negativno kritiziran zbog izostanka određenih stvari koje su bile prisutne još u Simsima 2. Zbog toga su pomalo pokajnički jučer najavili nekoliko noviteta za igru koji će biti dostupni besplatno – putem zakrpa za sve vlasnike igre. Neki od noviteta dostupni su već od danas, dok su drugi, poput dugo očekivanih bazena, obećani za studeni i prosinac.

Od danas su u igru tako ubačene nove opcije za odabir boje očiju, novi Star Wars kostimi te duhovi. Kao i do sada, s duhovima se moguće sprijateljiti te naposljetku ih kontrolirati, ako baš želite vidjeti kako izgleda život nakon života.

Kao što smo već rekli, bazeni i popratna oprema trebali bi stići tijekom studenoga, dok se za prosinac pripremaju nove karijere u Simsogradu – nije poznato koje, ali ako se nastavi niz iz četvorke vjerojatno će to biti karijere prodavača magle, plejboja i župana grada Siska.

Komentari (2)

  • BadMeetsEvil

    02.10.2014 - 17:39

    "vjerojatno će to biti karijere prodavača magle, plejboja i župana grada Siska." AHAHAHHA umro haha

  • Vesper

    03.10.2014 - 11:03

    Glupost nek naprave cijelu postenu igru i gotovo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?