HCL.HR

Stilizirani vestern dueli u Secret Ponchosu bit će mogući i na PC-ju

Stjepan Fikter 11.04.2014.   •   1 komentara


Obračuni među igračima na Divljem zapadu odvijat će se i na osobnim računalima uz PlayStation 4, a igru će se od ljeta moći isprobati na PC-ju putem Steam Early Accessa.

Developer Switchblade Monkeys objavio je kako njihov Secret Ponchos uz PlayStation 4 stiže i na osobna računala. Igra je inače trebala izaći ovog mjeseca te bi bila besplatna za sve korisnike PlayStation Plusa, no došlo je do odgode bez novog datuma izlaska.

U najavi PC verzije, otkriveno je kako će igra ovog ljeta stići na Steam Early Access koji će joj omogućiti dodatno poliranje i balansiranje. Za sada još nije otkriveno što će sve biti omogućeno u ranoj verziji, ali developeri kažu da možemo očekivati prekrasne ideje za igrače koji kupe igru prije izlaska. Što god im to značilo.

Za one koji su zaboravili, Secret Ponchos je stilizirani špageti-vestern u kojem će se igrači boriti jedni protiv drugih za ozloglašenost i ugled. Kada igrač kreira svog zločinca, moći će sudjelovati u obračunima jedan na jedan ili borbi između bandi te isto tako uletjeti u sveopću borbu u Free-For-All modu. Sve to će popratiti razvijanje vještina te igranje stilista prilikom sređivanja lika.

Kako igra izgleda u pokretu, možete vidjeti unutar IGN-ovog videa koji je objavljen prošle godine i u kojemu developer prezentira igru.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?