HCL.HR

Stiže golf na kotačima – najavljen je Turbo Golf Racing

Zoran Žalac 25.03.2022.   •   3 komentara


Rocket League dobiva konkurenciju – ali u totalno drugom sportu. Najavljen je Turbo Golf Racing koji spaja vožnju i igranje golfa.

Razvojni tim Hugecalf Studios najavio je novu arkadnu igru sportske tematike zvanu Turbo Golf Racing. Ako vam naslov zvuči kao da ćete se u igri utrkivati vozeći turbo nabrijanog WW Golfa, moramo vas razočarati. Turbo Golf Racing bit će igra u kojoj igrate golf, s automobilima.

Sličnost s Rocket Leagueom je očita, no opet – ima igra i nekih originalnih ideja. Za početak, ovo neće biti timska igra nego će svaki od osam igrača u meču imati svoju loptu koju treba ubaciti u rupu što prije. To je tek jedan dio zadatka – i dalje je cilj završiti utrku ispred suparnika. Baš kao i u Rocket Leagueu, osim same vožnje bit će tu skakanja letenja i zaobilaženja zamki.

Turbo Golf Racing najavljen je za PC i Xbox platforme. Prvo će se pojaviti u early access izdanju gdje će imati crossplay opciju, 30 igrivih levela, 15 nadogradnji i 150 kozmetičkih predmeta. Datum izlaska za sada još nije poznat.

Komentari (3)

  • vragec25cro

    25.03.2022 - 10:37

    Moglo bi biti zanimljivo ako dobro ispadne.Rocket je zakon s drustvom

  • Dajsikeks

    25.03.2022 - 13:00

    Čudno kako devovi iza rocket league nisu razmišljali da naprave takav upgrade. Ovako “glupo” uzimat samo zbog golf elementa

  • Cone3006

    25.03.2022 - 21:31

    Mozda bude zanimljivo kao Rocket

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?