HCL.HR

Stiže pucačina Histera u kojoj putujemo kroz vrijeme dok meč traje

Zoran Žalac 23.04.2024.   •   2 komentara


Free-to-play pucačina Histera provest će nas kroz tri različite ere unutar svakog meča. Igra će postati dostupna sredinom petog mjeseca na PC platformi.

Što je jače: puška ili luk sa strijelom? Vjerojatno ovo drugo, premda i luk ima svojih prednosti. U svakom slučaju, doznat ćemo kad se tim oružjima sukobimo u besplatnoj igri Histera, koja na PC (Steam) stiže 16. 5.

Zaplet ove kompetitivne pucačine iz prvog lica donekle je originalan: usred svakog meča dijelove arene prekriva vremenska anomalija. Dijelovi mape tako se dinamično prebacuju između tri perioda i okruženja: prahistorijsko, Drugi svjetski rat i futurističko okruženje.

Promjena mape u svakoj od tih era nije samo vizualna nego utječe i na vrstu naoružanja koje igrači ondje pronalaze. Neka će oružja biti prikladnija od drugih, a samim time utjecat će i na stilove igranja.

Po lansiranju u early access Histera će nuditi dva moda: timski deathmatch i kontroliranje teritorija. Mečevi će se igrati u formatu 8 na 8. Naknadno developeri planiraju ubaciti dodatne modove, ali i još različitih era koje će dodatno začiniti gameplay same igre.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?