HCL.HR

Oznaka: Putovanje kroz vrijeme

U 25 minuta objašnjeno je kako funkcionira PvP u Deathloopu; opet nikome ništa nije jasno

Zoran Žalac 20.08.2021.

Redatelj nadolazeće igre Deathloop pojasnio je što točno igrači dobivaju s PvP načinom igranja u kojemu mogu igrati s negativkom Juliannom.

U igri Eternal Threads manipulirat ćemo vremenom da spriječimo požare

Josip Klanfar 02.02.2021.

U igri Eternal Threads bit ćemo poslani na sjever Engleske, gdje kao operativac zadužen za popravljanje vremenske crte moramo spriječiti pogibiju šestero ljudi u požaru.

HCL VideoOtišao sam natrag u budućnost u igri No Time

Igor Belan 11.12.2019.

Nakon lošeg prvog pokušaja da ovladam putovanjem kroz vrijeme u igri No Time vraćam se spremniji no ikada. Pa pogledajte kako ovaj put spretno udaram “save game” i izbjegavam kršiti zakone putovanja kroz vrijeme dok se trudim pronaći nešto iz prošlosti.

HCL VideoPutovao sam u prošlost s autom u novoj igri No Time i bilo je zakon

Igor Belan 06.12.2019.

No Time je još uvijek u Early Accessu i to se svakako vidi, ali ideja putovanja kroz vrijeme s autom nalik DeLoreana bi riješili neke questove je predobra da bi je propustio. Pa evo mojih prvih pola sata uz igru u kojima sam dvaput “palio pilu”.

HCL VideoZaigrao sam Arise: A Simple Story, umro sam al’ sam živ

Igor Belan 03.12.2019.

Nakon Stjepanove recenzije pogledajte i malo gameplaya iz ove nove misaone platformerske igre sa zgodnom mehanikom manipuliranja vremenom. U prvih pola sata shvatio sam sve mehanike, ali nekako još nisam siguran jesam li živ ili mrtav.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?