HCL.HR

Stiže Syberia: The World Before, demo joj je dostupan već danas

Stjepan Fikter 09.10.2020.   •   3 komentara


U iščekivanju punog izdanja četvrtog dijela Syberia serijala čiji je izlazak predviđen za iduću godinu, sada imamo prilike zaigrati uvod te nadolazeće avanture.

Ljubitelji avantura, a posebno Syberia igara ostali su razočarani kada je treći nastavak tog serijala izašao na tržište jer je su očekivanja bila na razini koju igra ipak nije dostigla. Unatoč tome, ekipa koja stoji iza tih igara prihvatila se je izrade novog nastavka, a sada možemo vidjeti jesu išta naučili na pogreškama.

Od danas tako možemo zaigrati Syberia: The World Before te još jednom istraživati različite lokacije i rješavati zagonetke. Doduše, nije riječ o punoj verziji igre nego samo o prologu, no i to bi trebalo biti dovoljno da vidimo ima li pomaka naspram prijašnje igre. Prolog možete preuzeti putem Steama, a punu verziju igramo iduće godine.

Četvrti nastavak Syberia serijala odvijat će se kroz dva razdoblja i na nekoliko kontinenata s time kako će se junakinji Kate Walker pridružiti i sedamnaestogodišnja Dana Roze. Uz već standardne avanturističke elemente, developeri najavljuju i bogatu te zadivljujuću priču uz predivne lokacije po kojima je i ovaj serijal postao poznat.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • funky0308

    11.10.2020 - 11:00

    Izgleda je treci dio napravio poprilicnu stetu.. dva dana clanak stoji, nema niti jednog jedinog komentara. Jel moguce da bas nikoga ne zanima igra?

    • SnakeCRO

      @funky0308, 12.10.2020 - 19:30

      Samome sebi si odgovorio.

    • Pajo Paksu

      @funky0308, 30.05.2021 - 11:52

      Mene zanima. Izigrao sam pra tri dijela i nadam se kako ću ovaj izigrati. Igra mi je OK.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?