HCL.HR

Oznaka: Avantura

HCL VideoIgramo Call of the Sea (EP2): Ova priča postaje sve čudnija

Igor Belan 27.12.2020.

Nakon ove epizode sve mi je jasnije da Call of the Sea nije baš kao Firewatch. Ta igra bila je dosta usmjerenija i fluidnija u pripovijedanju svoje priče, a ovdje ima puno više misterija, lutanja i povezivanja. Što je mene malo i mučilo kroz ovaj segment igre.

HCL VideoProbao sam Call of the Sea, onu novu puzzle avanturu koja baca na Firewatch

Igor Belan 26.12.2020.

Call of the Sea vodi vas na nekakav otok u potragu za izgubljenim mužem glavne junakinje, ali naravno da nije sve kako se čini. Otok je možda prekrasan, ali nešto se tu čudno dogodilo… pa idemo vidjeti što.

Road 96 vodi nas u bijeg iz države po proceduralno generiranim cestama i putevima

Stjepan Fikter 12.12.2020.

Neobično putovanje do granice u bijegu iz režimske države manifestirat će se kroz šaroliku ekipu suputnika koju ćemo upoznati na tisućama raznolikih cesta.

HCL VideoZaigrao sam Twin Mirror, novu igru u kojoj je priča SVE

Igor Belan 09.12.2020.

Twin Mirror nova je igra od ekipe iza Life is Strangea, a nakon igranja prvih 45 minuta mogu vam reći da je i ova priča čudna. Istraživački novinar vraća se u rodni kraj samo da bi nakon jedne pijanke sve otišlo u nekom čudnom, krvavom smjeru.

Stiže Syberia: The World Before, demo joj je dostupan već danas

Stjepan Fikter 09.10.2020.

U iščekivanju punog izdanja četvrtog dijela Syberia serijala čiji je izlazak predviđen za iduću godinu, sada imamo prilike zaigrati uvod te nadolazeće avanture.

Najprodavanija PC igra 90-ih godina uskoro će zaživjeti u novome ruhu

Stjepan Fikter 18.09.2020.

Avanturistički klasik iz 1993. godine uskoro će širiti dozu nostalgije s unaprijeđenim vizualnim prikazom te mogućnošću rješavanja zagonetki i kroz VR pogled.

RecenzijaWindbound

Filip Zorić 05.09.2020.

Windbound je akcijska avantura koja dosta podsjeća na The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Dolazi li ovaj naslov blizu kvalitete Nintendovog remek djela?

Twin Mirror obećava filmsko iskustvo koje će nadmašiti Life is Strange

Hrvoje Smoljić 10.07.2020.

Dontnodova avantura Twin Mirror, godinu dana nakon posljednjeg prikaza izgleda kao mnogo ispoliranije iskustvo na razini dobrog mystery triler filma.

HCL VideoUz ovakve igre sam zavolio gaming, pnc avantura Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure

Igor Belan 15.05.2020.

Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure izgleda staro, poput onih divnih pnc avantura kakve smo igrali još u 90-ima. Ali ovo je zapravo potpuno nova i potpuno free igra od čovjeka koji je napravio Monkey Island! Pa idemo baciti oko… i pokoju suzu nostalgičarku.

RecenzijaDeliver Us The Moon

Stjepan Fikter 12.05.2020.

Posao astronauta nosi svakakve opasnosti, a Deliver Us The Moon demonstrira nam jedan dio njih dok smo u potrazi za odgovorima o nestalim ljudima s Mjeseca.

HCL VideoZaigrao sam The Suicide of Rachel Foster, možda i najozbiljniju novu igru 2. mjeseca

Igor Belan 22.02.2020.

The Suicide of Rachel Foster iza misterioznog naziva skriva avanturu iz prvog lica smještenu u stari hotel usred vanredne snježne mećave. U ovih prvih pola sata podsjetila me malo na Firewatch, samo malo tmurnije i jezivije.

HCL VideoZaigrao sam novu puzzle avanturu Lake Ridden, tražio izgubljenu sestru u šumi

Igor Belan 24.01.2020.

Lake Ridden je igra koja ne želi da je se naziva walking simulatorom, ni horor naslovom, ali činjenica je da ćete igrajući ponajviše hodati po zastrašujućim lokacijama. Fokus je doduše na traženju vaše sestre izgubljene u šumi, a na putu će vam se naći mnogo zagonetki.

Draugen – nova avantura kreatora Dreamfall Chaptersa ubrzo će ugledati svjetlo dana

Stjepan Fikter 24.05.2019.

Nakon šest godina razvoja, nova avantura od studija zaslužnog za Dreamfall Chapters vodi nas u Norvešku u 1923. godinu na jedno misteriozno psihološko putovanje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?