HCL.HR

Oznaka: Avantura

HCL VideoProbao sam fascinantnu igru Harold Halibut, morate čuti i vidjeti kako to izgleda

Igor Belan 04.02.2024.

Ideja za igru rodila se još 2012. godine, no tek ove godine Harold Halibut bit će spreman za izlazak. Kada čujete kako su igru radili – bit će vam jasno zašto.

HCL VideoProbao sam prekrasnu novu igru Planet of Lana, točno ovakav početak avanture volim vidjeti

Igor Belan 23.05.2023.

Planet of Lana podsjetit će vas na igre kao Limbo, Inside, a možda i Little Nightmares, ali platformerska puzzle avantura na kakvu ovdje krećete posebna je po drugačijoj atmosferi i ugođaju. Čak mi djeluje kao materijal za serijal. Slažete se?

Star Trek Resurgence napokon izlazi u petom mjesecu

Zoran Žalac 25.04.2023.

Nakon dvije odgode i godinu i pol nakon prvog prikaza, avanturistička igra Star Trek: Resurgence krenut će u prodaju na PC-ju i konzolama.

RecenzijaTchia

Stjepan Fikter 02.04.2023.

Kotrljanje kao kamen, letenje kao ptica ili plivanje kao dupin samo su neki od načina zabavnog putovanja u šarenoj istraživačkoj avanturi Tchia.

Otkriveno je kad potpisujemo ugovor na neodređeno u The Last Worker

Stjepan Fikter 03.03.2023.

Narativa avantura The Last Worker upoznat će nas sa svijetom koji postaje sve više automatiziran, a mi ćemo biti posljednji radnik u najvećem automatiziranom distribucijskom centru.

HCL VideoIgramo A Way Out – ovog puta s namjerom da i pobjegnemo iz tog zatvora

Hrvoje Smoljić 24.02.2023.

Kad već Igor i Zoran nisu do kraja pobjegli iz zatvora, Dominik i Hrvoje se bacaju u epsku avanturu epizodnog formata željni da zaista ugledaju svjetlo dana kao slobodni ljudi.

Igra The Pale Beyond idući mjesec vodi nas u preživljavanje polarne ekspedicije

Stjepan Fikter 19.01.2023.

Posao koji nismo htjeli i teške odluke bit će samo dio problema u narativno preživljavačkoj avanturi The Pale Beyond čiji se datum izlaska polagano bliži.

RecenzijaNew Tales from the Borderlands

Iva Osrečak 02.11.2022.

Svojevrsni nastavak narativne avanture iz 2014. godine, New Tales from the Borderlands igrače vodi na Prometheu u srce invazije dviju korporacija te nudi pogled iz svježe perspektive triju do sada nepoznatih likova.

RecenzijaSteelrising

Dominik Vadas 22.09.2022.

Steelrising je atmosferični soulslike naslov u kojem ćete saznati kako bi izgledala Francuska revolucija s ubojitim robotima. Mogu li roboti zaista donijeti revoluciju žanra ili će Steelrising brzo otići u ropotarnicu povijesti?

HCL VideoIgramo Stray (EP3): Mačkica otvorila sef, spasit će cijeli grad

Igor Belan 23.07.2022.

U trećoj epizodi detektiv maca izgubi u partiji loptanja po tepihu pa ode po jednu ljutu do lokalnog kafića… i ostatak epizode provede pjevajući na ulici s propalim gitaristom.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?