HCL.HR

Stižu nove kockaste igre – LEGO Jurassic World i LEGO Avengers

Zoran Žalac 30.01.2015.   •   3 komentara


Warner Bros. Interactive i TT Games najavili su kako će 2015. biti najznačajnija godina za LEGO igre, a u sklopu nje u pripremi su dvije nove igre vezane za dva iščekivana nova filma.

Ako ste u stanju prebrojati koliko smo LEGO igara do sada imali, svaka vam čast – mi smo prestali brojati već nakon Pirata s Kariba. No, LEGO kompanija i Warner Bros. Interactive tek su se zagrijali pa obećavaju kako će 2015. biti dosad najveća godina za LEGO igre.

Naime, u pripremi je čak pet LEGO naslova za ovu godinu. Doduše, dva su tek portovi za iUređaje, a radi se o The LEGO Movie Video Game i LEGO Batman 3. Među novima najranije nam stiže LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, baziran na popularnom TV Showu, za prijenosne platforme Nintendo 3DS i PlayStation Vita u ožujku. No, prave zvijezde ove najave su LEGO Avengers i LEGO Jurassic World.

Vjerovali ili ne, Lego Avengersi bit će prvi pravi Avengersi na konzolama. Popratit će, naravno, radnje dvaju filmova, a bit će dostupni u jesen ove godine za PC, Xbox One, PlayStation 4, PS3, X360, PS Vitu, 3DS te Wii u platforme. S druge strane, Lego Dinosauri popratit će radnje četiri filma, uključujući i novi Jurassic World. Ova avantura stiže nešto ranije, u lipnju ove godine, također za sve navedene platforme kao i Avengersi.

Komentari (3)

  • tryon

    31.01.2015 - 00:23

    uu jurrasic bio mogao biti metak 😀

  • Apocalypse4987

    31.01.2015 - 08:41

    Ovi lego je ko vegeta; svagdi se miša

  • Stegol

    31.01.2015 - 09:30

    Jurassic ce bit predobar. Makar ja sam sve leco igre igrao haha tak da ce i ovo bit na mom repertoaru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?