HCL.HR

Što je World of Warplanes? Otkrivamo detalje u ekskluzivnom intervjuu

Igor Belan 25.02.2012.   •   6 komentara   •   HCL objave


Od developera popularnog MMO-a World of Tanks stiže nam potpuno nova igra imena World of Warplanes. O čemu se radi? Otkrivamo u intervjuu s developerom.

Wargaming.net studio gamerima je već dobro poznat po ratnim igrama raznih žanrova, a u posljednje vrijeme žari i pali svojim MMO naslovom World of Tanks. Prateći uspjeh te free-to-play igre, Wargaming trenutno razvija potpuno novi naslov baziran na sličnoj ideji – besplatna ratna igra sličnog koncepta poput onog u World of Tanksu… ali s avionima.

Kontaktirali smo Wargaming.net s hrpom pitanja o novoj igri, a javio nam se Alexander Zezulin, voditelj World of Warplanes projekta i odgovorio na sve što nas je zanimalo. Pratite link ispod, provjerite kako je tekao naš razgovor s Alexanderom i saznajte bitne detalje o ovoj zanimljivoj nadolazećoj igri.

INTERVJU: World of Warplanes

Komentari (6)

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    26.02.2012 - 17:56

    Nesto sto nikad necu zaigrat 🙂

  • Frenkibos

    29.01.2013 - 18:42

    S Poštovanjem Mc Nane Uvijek u Fazonu !
    Oprostite što se sada tek javljam. Jer nisi pravi igrač video igara. Svaka igra se treba probati ako imaš mogućnosti. Šta sam ja rekao WOT-u Da ću odigrati barem 2 dana ali me uhvati veliko zadovoljstvo igram skoro 2 godine WOT igru. Čekaj dok igru puste preko interneta i onda piši svoje poruke.

    • maxim.x

      @Frenkibos, 29.01.2013 - 19:49

      HAHAHAHAHA

  • Krakati

    01.12.2017 - 20:08

    Izvinjavam se što pišem u ovom dijelu. Jer ne pratite igru World of Warplanes. Koja se poboljšala i to puno. Bolje da se vratite igri. I da bolje pratite šta ima novo u igrama od WG. U slučaju da neko pogleda kod vas šta pišete o nekoj igri a vi ne pišete ništa. Mislio bi da ne valja igra. A vi niste pisali ništa od 2012 godina. A u stranim forumima pišu više zbog te igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?