HCL.HR

Strategiju Tempest Rising ipak nećemo igrati ove godine

Stjepan Fikter 09.12.2023.   •   1 komentara


Spiritualni doživljaj Command & Conquer serijala u obliku strategije Tempest Rising nećemo dočekati ove godine kako je prvobitno bilo najavljeno jer razvojnom studiju treba više vremena da bi se svi elementi dodatno ispolirali.

Uzevši u obzir kako igra do početka 12. mjeseca ove godine nije imala određen datum izlaska, bilo je za očekivati kako duh Command & Conquer serijala u obliku strategije Tempest Rising  nećemo zaigrati u 2023.

Iz razvojnog studija kažu kako su iz demo verzije na Steamu dobili su dosta povratnih informacija zbog kojih su određeni elementi dobili različite promijene. U cilju izbacivanja najbolje moguće verzije Tempest Risinga, moralo je dođi do odgode.

Osim izmjena i poliranja različitih elemenata, što zahtijeva dodatno razvojno vrijeme, cilj igre je i pružiti najbolje PvP iskustvo za sve one koji se budu željeli sukobiti u multiplayeru. To znači kako će tijekom iduće godine biti dodatnih testiranja kojima će se moći pristupiti.

Ipak kako ne bi zaboravili na igru do prvog idućeg isprobavanja, razvojni studio priprema nove prezentacije jedinica, različite video materijale te druge stvari kojima se možemo radovati. Doduše, nije navedeno o čemu se radi, no to bi sve trebali saznati tijekom iduće godine.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • janisevac

    14.12.2023 - 10:54

    Ovo ce biti dobra igra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?