HCL.HR

Super Impossible Road izgradit će svoj put za konzole i PC

Josip Klanfar 11.03.2021.   •   0 komentara


Super Impossible Road je igra utrkivanja koja je najavljivana još 2019. za Playstation 4 i PC, ali je izašla samo za Apple Arcade. Konačno se cesta gradi i do ostalih platformi.

Ne tako davne 2019. godine izdavač Rouge Games i developer Wonderful Lasers su najavili igru utrkivanja Super Impossible Road za Playstation 4 i PC. Ostalo je to samo na najavi jer je igra izašla samo za Apple Arcade i do sada nismo imali nikakve informacije kada će se pojaviti na drugim platformama. No, sada znamo – ove godine Super Impossible Road stiže na PC, PlayStation 4 i 5 te Xbox One i Series X/S.

Ovdje se radi o igri utrkivanja protiv sedmero drugih igrača, a svi se zajedno utrkuju na stazi koja se proceduralno generira – dakle, svaki put je drugačija staza. Osim utrkivanja, potrebno je i izbjegavati određene prepreke, a poželjno je i druge igrače izgurati u prazninu svemira.

Naravno, ni u ovoj igri nije izostala opcija prilagodbe svog vozila kako bi bili što bolji u utrkama. Postoje i ljestvice igrača u online modu, a osim multiplayera, igra ima singleplayer kampanju, kao i karijeru s nekoliko izazovnih levela i možda najbitnije – techno soundtrack za nabrijavanje.

Sve navedeno je ono što igra ima, a sada idemo vidjeti što to novo dolazi uz igru na ostale platforme. Za početak, developeri tvrde kako će igra imati prikaz sjena u stvarnom vremenu, refleksije i volumetrijsko osvjetljenje, što je nekako očekivano, pogotovo jer nam igra dolazi za novu generaciju hardware-a. Osim toga, developeri se hvale kako će se igra izvoditi u 120 sličica u sekundi – naravno, ako imate potreban hardware za to.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?