HCL.HR

Oznaka: Proceduralno generiranje

Proceduralno generirani pakao stiže u Agony

Zoran Žalac prije 3 sata

Osim glavne kampanje s pričom, horor avantura Agony imat će i beskočani Agony mod u kojemu će se igrači natjecati tko će duže preživjeti u paklu.

Patuljci ovog mjeseca započinju rat protiv vanzemaljaca u igri Deep Rock Galactic

Zoran Žalac 15.02.2018.

Zadnjeg dana ovog mjeseca na Steam Early Access i Xbox Game Preview dolazi patuljasta pucačina Deep Rock Galactic u kojoj ćemo uništavati vanzemaljce, a i proceduralno generiran okoliš.

Loot Rascals objašnjen je britansko vanzemaljskim naglaskom

Zoran Žalac 08.03.2017.

Proceduralno generirana igra Loot Rascals od jučer je dostupna za kupovinu, a vrlo britanski trailer pojašnjava nam bit te avanture.

Najavljen Genesis Alpha One, još jedan proceduralno generirani svemir

Zoran Žalac 25.02.2017.

Izdavačka kuća Team17 predstavila je prvi projekt njemačkog tima Radiation Blue. Riječ je o igri Genesis Alpha One koja spaja FPS, RTS i roguelike elemente u jedan paket.

Bloodstained će pametno uljepšati igru proceduralnom generacijom

Juraj Bevandić 14.12.2016.

Bloodstained bi mogao biti podsjetnik da proceduralna generacija može biti super stvar kada se pametno i umjereno iskoristi uz kvalitetan dizajn ostatka igre.

We Happy Few ovog mjeseca dobiva velike promjene

Gregor Stojev 09.12.2016.

A Clockwork Update za We Happy Few donosi mnogo traženih sitnica, ali i potpuno nove sustave razgovora, misija i detalja svog bizarnog gradića.

Idući No Man’s Sky patch bi mogao igru dodatno prizemljiti

Juraj Bevandić 29.11.2016.

Prva zakrpa za No Man’s Sky vratila je tisuće igarača istraživanju beskonačnog svemira, a oni su otkrili da Hello Games rade na terenskim vozilima.

Echo je igra u kojoj protivnici kopiraju vaše ponašanje

Zoran Žalac 06.09.2016.

Echo je novi naslov koji obećava čuda s proceduralno generiranim sadržajima. Najinteresantniji aspekt igre je umjetna inteligencija koja će biti vješta kolilko vješto vi budete igrali.