HCL.HR

Nintendo je potvrdio da se radi na Super Mario filmu

Zoran Žalac 01.02.2018.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Glasine koje smo nedavno čuli pokazale su se istinitima. Studio koji je radio Despicable Me i Minions trenutno priprema animirani film Super Mario.

super-mario-odyssey-sombrerog

Budućnost je svijetla za Super Mario franšizu. Osim vrlo uspješne zadnje igre, zanimljive kolaboracije s Rabbidsima, širenja na mobilne platforme i skorašnjeg otvaranja tematskih parkova u SAD-u, Mario će dobiti i svoj prvi animirani film. Šuškalo se o tome još krajem prošle godine, a sada je čitava stvar potvrđena od strane samog Nintenda.

Super Mario film radit će studio Illumination Entertainment, zaslužan za filmske uspješnice kao što su Despicable Me i Minions. Producent filma bit će Chris Meledandri, a u razvoju projekta pomagat će mu i sam tvorac Super Maria, Shigeru Miyamoto.

Nije potvrđeno tko će posuditi glas brkatom Talijanu, no velike su šanse da će to biti Charles Martinet, glumac koji je posudio glas Mariu, ali i brojnim drugim likovima kao što su Luigi, Waluigi, Toadsworth, Wario i drugi. Drugim riječima, Martinet bi vrlo lako mogao sam odglumiti većinu likova u Super Mario filmu!

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?