HCL.HR

Super Mario Level Up! ne izlazi za Nintendo Switch niti konzole ili mobitele uopće

Juraj Bevandić 17.04.2017.   •   1 komentara


Nintendo je licencirao novu društvenu igru Super Mario Level Up! i ne pričamo o video igri, nego tradicionalnoj, kartonskoj društvenoj igri, ali sa zanimljivim 3D idejama.

Super Mario Level Up

Nintendu igranje u društvu nije strano i njihovi proizvodi imaju dugogodišnju tradiciju naglašavanja tog aspekta video igara. Ali znali su raditi i tradicionalne društvene igre, one s pločama i figuricama za ljude koji se vole okupiti oko stola ili pak majke i bake koje misle da će im od sat vremena igranja igrica ispasti oči, ali dan bez tri sata meksičkih sapunica kao da nije ni svanuo.

Jedna od takvih je i nova igra Super Mario Level Up! koju je licencirao Nintendo, a proizvodi USAopoly, firma čije je ime kandidat za najnespretniji izgovor pored riječi “najindustrijaliziranija”, probajte. Njihova službena stranica otkriva detalje o nadolazećem proizvodu koji izlazi kasnije ove godine u Americi po cijeni od 20 dolara.

Pravila nas podsjećaju na Mario Party igre, jer svaki igrač ima nekoliko poznatih likova s kojima pokušava doći do vrha 3D polja za igru. Kada dođe do vrha, ostali igrači glasaju hoće li ga zadržati i samo jedan negativni glas je dovoljan da ga se izbaci, ali svaki igrač ima samo dva negativna glasa po partiji, pa ih treba koristiti mudro. Igrač koji dođe do vrha i nitko ga ne izbaci pobjeđuje.

Zvuči čak kao da bi moglo biti prilično zabavno u društvu. Igrate li vi neke društvene igre s prijateljima?

Komentari (1)

  • Reponja123

    17.04.2017 - 22:00

    nisam razumio ali ovo ču iprintati na karton kad izađe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?