HCL.HR

Super Mario Maker 2 sutra dobiva opciju kreiranja svjetova

Zoran Žalac 21.04.2020.   •   5 komentara


Zadnje značajno ažuriranje za Super Mario Maker 2 dodaje opciju izgradnje svijeta s povezanim levelima.

Ekipa iz Nintenda najavila je kako će Super Mario Maker 2 sutra, 22. 4., dobiti svoje zadnje veliko ažuriranje. Pomalo je to tužno jer igra nema ni godinu dana, ali utjeha je to što stižu stvarno korisni i zanimljivi dodaci.

U prvom redu, dodana je nova vrsta power-upa u obliku drugačije gljive – s njom Mario može podići protivnike i bacati ih. Frog Suit Mariju omogućuje brže plivanje u vodi te trčanje po površini vode. Tu su još propeler kutija, Goomba maska i brojni drugi power-upovi. Što se neprijatelja tiče, u igri će se pojaviti sedam Bowserovih podanika, takozvani Koopalingsi, svaki sa svojim posebnim napadima.

Najznačajniji dio ovog proširenja bit će World Maker, novi mod u kojemu će se moći kreirati niz levela unutar jednog svijeta. Na ovaj način igrači će moći raditi svoje Mario igre i dijeliti ih s drugima. Igra može sadržavati do osam svjetova te ukupno 40 levela. 

Komentari (5)

  • Wolfman

    21.04.2020 - 10:23

    Wow, Mario Maker 2.5 😀

  • Bojko

    21.04.2020 - 13:26

    Nintendo je zakon.

  • burgi

    21.04.2020 - 15:26

    Stvarno ne vidim sta bi više mogli dodati…

  • Masterchief

    21.04.2020 - 16:27

    Nisam očekivao da će napraviti ovo, ali čestitke Nintendu. Dodaju super besplatan sadržaj igri. Samo da još poprave online.

    • Wolfman

      @Masterchief, 21.04.2020 - 16:59

      Da sad igra ima pratkički sve važne stvari koje su ljudi htjeli nakom SMM1. Samo izgleda da Nintendo nije previše zadovoljan prodajnim rezultatima pa zato neće nastaviti podršku u vidu ovakvih velikih besplatnih proširenja. Sigurno je i ova pandemija jedan od faktora u toj odluci. Šteta, meni osobno jedna od najdražih igara ove generacije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?