HCL.HR

Svježe predstavljeni SteamWorld Build odvodi serijal u graditeljske vode

Stjepan Fikter 24.01.2023.   •   1 komentara


Ove godine SteamWorld serijal na svim aktualnim platformama vodi nas pod zemlju, no u SteamWorld Build morat ćemo i razvijati naš grad iznad zemlje.

Popularni serijal SteamWorld ove će godine dobiti novu igru koja će nas i dalje slati pod zemlju, no trebat će paziti na stvari i iznad zemlje. Ne samo paziti, nego graditi, planirati i optimizirati proizvodnju jer SteamWorld Build spada u city building žanr. Štoviše, izdavač opisuje Build kao mješavinu Anno i Dungeon Keeper igara.

Naše arhitektonsko planerske vještine demonstrirat ćemo širenjem gradića u svim smjerovima kako bismo privlačili nove stanovnike koji opet imaju još kompleksnije potrebe za sretan život. Bez dobre optimizacije proizvodnje i dostave tih dobara neće niti biti sretnih naseljenika u našem gradiću.

Kad se zaputimo u napušteni rudnik, neće biti dovoljno samo izvlačiti rude nego će se morati poticati stanovništvo na dublje kopanje. Što se dublje ide, veće su šanse kako će naši radnici nastradati. Ne samo od opasnosti urušavanja nego tu su i kreature koje žive u dubokoj tami.

SteamWorld Build dolazi ove godine na PC, PlayStation te Xbox platforme s time kako će se kopati i u pokretu jer će i Switch imati svoju verziju. Ako ste se kojim slučajem zainteresirali za razvoj rudarskog gradića, već sad se može isprobati demo verzija koja je dostupna jedino na PC platformi.

Komentari (1)

  • FamousBG

    25.01.2023 - 15:22

    Dijeluje interesantno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?