HCL.HR

Tabačina Killer Instinct za 10. rođendan postaje besplatna igra

Zoran Žalac 23.11.2023.   •   5 komentara


Xboxova tabačina Killer Instinct dobit će svoje Anniversary izdanje, dok će ono osnovno postati besplatno za igranje, uz rotirajuće borce svakog tjedna.

Killer Instinct već neko vrijeme nije među aktualnim tabačinama, ali igra iz 2013. godine još uvijek živi te je najavljeno kako će dobiti promjenu formata. Ubuduće će tako postojati dvije verzije ove borilačke igre.

Killer Instinct: Base Game postat će besplatan za igranje na Xbox konzolama te PC-ju (Steamu). Besplatna verzija sadržavat će sve single-player modove, lokalni multiplayer te pristup Ranked multiplayeru. Međutim, kvaka će biti u tome što će se besplatno moći pristupiti samo jednom borcu, a svakog tjedna taj će se borac mijenjati.

Killer Instinct: Anniversary Edition sadržavat će svih 29 boraca, sve modove, XP Booster te sve druge sadržaje koje je igra dobila u zadnjem desetljeću. Dobra je vijest da će cijena ovog izdanja biti 30 eura, tj. snižena naspram dosadašnjeg premium izdanja.

Komentari (5)

  • GAMERWORLD

    23.11.2023 - 13:36

    Nije to loše nikako sviđa mi se ta ideja .

  • Mixa

    23.11.2023 - 15:56

    Dobra ideja, ali mislim da je vreme za nastavak.

  • Artyom

    23.11.2023 - 19:32

    Možda sam jedini ovdje, ali nekad prije u SNES danima, uvijek sam smatrao Killer Instinct daleko boljom fighting igrom od svih Mortal Kombat-a, Street Fighter-a i ostalih!

    • Zoran Žalac

      @Artyom, 23.11.2023 - 21:41

      Sve su kultne, ali mi je KI imao najbolju selekciju boraca. I top glazbu.

    • SonOfOsiris

      @Artyom, 25.11.2023 - 11:34

      Istina puno kvalitetnija igra, neponovljiv soundtrack, Kombat je jedino imao bolju priču i mitologiju tada, ali combo i combo breakers su bili totalna inovacija, plus crni catridge i cd sa zikom, neponovljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?