HCL.HR

Taktička strategija Miasma Chronicles ima datum izlaska

Stjepan Fikter 22.03.2023.   •   1 komentara


U petom mjesecu posjetit ćemo postapokaliptičnu Ameriku po čijim ćemo bojištima taktizirati, istraživati te naposljetku i otkriti misterij koji je doveo do uništenja svijeta.

Ekipa koja stoji iza igara poput Mutant Year Zero: Road to Eden i Corruption 2029 uskoro će nam dostaviti još jednu strategiju u kojoj ćemo taktizirati na poteze u postapokaliptičnom okruženju. Miasma Chronicles stiže nam 23. 5. na PC, PlayStation 5 i Xbox Series platforme u digitalnom obliku. Ljubitelji fizičkog izdanja morat će se strpjeti do 9. 6. ako žele igru u kutiji.

Osim taktiziranja, u Miasma Chronicles moći ćemo istraživati različita okruženja dok tragamo za odgovorima o misteriju Miasme. Igra će imati  značajan fokus na radnji koju ćemo doživjeti uz glavnog lika Elvisa te njegovog robotskog pratitelja. Spominju se još i role-playing elementi te nadogradnja oružja i vještina za zabavnije taktičke okršaje.

Više detalja o igri dobit ćemo u nadolazećoj Future Games Show prezentaciji koja se održava ovog četvrtka.

Komentari (1)

  • CrazyBunnyGuy

    24.03.2023 - 08:04

    Ove godine su očito narukvice/rukavice i ostalo jako popularan motiv. 😀 Ali neka, izgleda zabavno, nisam ulovio hoće li biti na Game Passu odmah ili ne, ako bude probat ću, ako ne bude čekat ću 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?