HCL.HR

Teamfight Tactics, auto chess iz LoL-a, dostupan je i na mobitelima

Lovro Maroševac 20.03.2020.   •   0 komentara


Popularni auto chess League of Legendsa izašao je iz beta verzije nakon što je ista početkom mjeseca stigla na mobilne uređaje.

Tijekom drugog mjeseca najavljena je zatvorena beta verzija Teamfight Tacticsa za mobilne uređaje. Kroz proteklih mjesec dana samo su odabrani ljudi imali pristup ovom auto chessu tvoraca League of Legendsa kako bi im mogli podarili misli i kritike. Igra je sada izašla iz beta verzije u punu i svatko je dobio pristup istoj.

Teamfight Tactics dostupan je na Android te iOS mobitelima te se može skinuti preko Google Play i App Storea. Mobilna aplikacija TFT-a imat će mogućnost povezivanja s vašim glavnim Riotovim korisničkim profilom. Sve kupovine, leveli i rankovi bit će prenesi na jedno ili drugo, ovisno o uređaju na kojem igrate.

Ipak, postoji jedna mala promjena u odnosu na PC verziju. Valuta kojom će se kupovati stvari neće biti u vidu Riot Pointsa, već one koja je dostupna u zemlji iz koje igrate. Također, bit će omogućen crossplay, što znači da igrači na mobilnim verzijama mogu igrati protiv onih na računalima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?