HCL.HR

Tvorci Dying Lighta 2 otkrili svoj sljedeći projekt – fantasy RPG u otvorenom svijetu

Zoran Žalac 17.05.2022.   •   4 komentara


Ne biste vjerovali, iz Poljske nam stiže još jedan RPG fantastične tematike. Rade ga tvorci Dying Lighta, a angažirali su i nekolicinu bivših developera Witcher igara.

Ekipa Techlanda tek je nedavno dovršila Dying Light 2 i planiraju nadograđivati tu igru kroz sljedećih nekoliko godina. Međutim, paralelno s time razvijat će potpuno novi projekt – next-gen RPG fantastične tematike. Igra još nema naziv i još je u konceptualnoj fazi. Prva slika iste prikazuje razrušeni hram okružen slapovima i džunglom.

Iz Techlanda poručuju da će to biti akcijski RPG u otvorenom svijetu, a za taj pothvat pojačali su se s nekoliko veterana. Za priču su angažirali dvoje bivših zaposlenika CD Projekt RED-a koji su radili na The Witcher 2 i 3 igrama, a glavni dizajner otvorenog svijeta bit će im tip koji je radio na svjetovima The Witchera 3 i Cyberpunka 2077. Osim njih, angažirali su još četvero zaposlenika koji su radili na igrama Horizon Zero Dawn, Mad Max i Outriders.

I to je sve što je za sada poznato o ovom budućem projektu.

Možemo samo zaključiti kako sada pola Poljske radi fantasy RPG-ove! Osim ove igre u razvoju su još i novi The Witcher (4), mračni fantasy naslov Gord od bivšeg producenta Witchera, kao i još jedan mračni fantasy RPG bivšeg redatelja Witchera 3. Drugim riječima, polovica CD Projekt RED-a postala je “bivša” nakon Witchera 3.

Komentari (4)

  • Mamba_

    17.05.2022 - 18:11

    Nikad dosta rpg-eva samo da su odlični.

  • Fenner

    18.05.2022 - 08:35

    Ako će biti i upola dobar kao Witcher 3, kupujem i igram.

  • Virty

    18.05.2022 - 08:56

    Za RPG sam uvijek, najdraži žanr.

  • trotoar222

    18.05.2022 - 09:57

    Nisu ni trebali spominjat kad im treba 5+g za igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?