HCL.HR

Techtonica nas poziva na izgradnju tvornica u utrobi planeta

Stjepan Fikter 16.03.2022.   •   2 komentara


Istraživači, graditelji i inženjerci moći će samostalno ili kooperativno ostavljati industrijski trag u utrobi planeta kada Techtonica ugleda svjetlo dana.

Kad bi Satisfactory i Deep Rock Galactic dobili klinca, nazvali bi ga Techtonica. Ovaj naslov kombinira elemente iz navedenih igara jer je na jednoj strani gradnja tvornica i automatizacija, a na drugoj istraživanje, kopanje i skupljanje resursa u utrobi planeta. Ništa posebno originalno, no ako je gameplay petlja zabavna to može biti dovoljno da privuče pažnju igrača.

Odlaskom u utrobu nepoznatog planet, neće se moći odmah sve graditi. Malo lupanja pijukom, malo kopanja i traženje starih tehnologija, a sve to kako bi mogli graditi posebne strojeve. Njih će naravno trebati i napajati, a cilj će biti optimizirati produkciju kako se bude kopalo sve dublje i dublje.

Još nije poznato kad će nas dočekati sve podzemne divote i industrijski izazovi kod postavljanja tvornica , ali je otkriveno kako će se Techtonica moći igrati samostalno ili kooperativno do četiri igrača.

Komentari (2)

  • GameKritik

    17.03.2022 - 08:48

    Doslovno kopija satisfactorija, makar da su dinamičku destrukciju potrefili kako Bog zapovjeda.

  • Akull

    17.03.2022 - 10:30

    We must Seize the Means of Production!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?