HCL.HR

Telltale Games namješta Metacritic ocjene

Zoran Žalac 21.11.2011.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Zaposlenici Telltale Gamesa uhvaćeni su s prstima u pekmezu nakon što su svojoj novoj igri pokušavali spasiti obraz korisničkim ocjenama na Metacriticu.

Ovih dana u prodaju je krenuo novi avanturistički naslov Jurassic Park: The Game. I ne ide mu baš najbolje. Kritika mu je udijelila prilično oštre zamjerke, a ništa manje darežljiva nije bila ni publika. Uvidjevši ozbiljnost situacije, Telltale Games odlučio je sam ublažiti stanje dijeljenjem maksimalnih ocjena igri putem korisničkih recenzija na Metacriticu. Među njima su se tako pojavila dva opisa sa sličnim komentarima, a oba su imala dosta suprotno viđenje igre za razliku od ostalih korisnika. Dakako, to je poprilično razljutilo posjetitelje Metacritica, u što se možete uvjeriti u njihovim komentarima. Telltale Games izjavio je kako tvrtka svojim zaposlenicima ne cenzurira i ne zabranjuje iznošenje mišljenja na internetu, ali da ih savjetuje da se u tom slučaju predstavljaju kao zaposlenici tvrtke.

Komentari (6)

  • Figo

    21.11.2011 - 15:28

    igra izgleda u najmanju ruku kao neki osrednji i dosadni PS2 naslov iz 2004. godine.. zaslužila je loše ocjene..

  • Zeus_CM

    21.11.2011 - 15:46

    šteta za taj studio. sviđao mi se njihov back to the future the game.

  • UltimateXioni

    21.11.2011 - 16:48

    Ako je ovo istina (a cini se da jeste) onda je to stvarno nisko. Iskreno mislio sam da je Telltale Games neka mala firma koja nije tako pokvarena. Ako cemo iskreno i njihov Back To The Future naslov imao je dosta losih, ali i dobrih kritika. Ovo mi je totalno bezveze, ali ako njima odgovara to da popravljaju kritike umjesto da popravljaju to sto u igri nevalja, onda ok 🙂

  • bombajstampa

    21.11.2011 - 23:13

    Grčevito se bore, ali očito neke stvari ne idu. Igram haman taman The Longest Journey… ah predivnog li klasika avanturističkog žanra..

  • MaliMicek

    22.11.2011 - 18:24

    Mislite valjda : "…da se u tom slučaju NE predstavljaju kao zaposlenici tvrtke."

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?