HCL.HR

Telltaleov The Walking Dead stiže na Vitu

ToxarE 23.03.2013.   •   6 komentara


Jedna od boljih igara prošle godine, Telltaleova epizodna avantura The Walking Dead, dobit će i svoju prijenosnu verziju na Sonyjevoj PlayStation Vita konzoli.

Iako razvojni tim Telltale Games nije službeno najavio port The Walking Deada za PS Vitu, čini se kako Sonyjev Don Mesa nije bio obaviješten o tome pa je otkrio tu vijest i prije službene najave. Naime, direktor planiranja proizvoda i inovacije platformskog softvera (zamislite si kako bi to objasnio da ga netko pita čime se bavi) u intervjuu za IGN „izlajao“ je sljedeće:

„To što imamo podršku studija poput Telltalea, iznimno uspješnog indie developera, šalje snažnu poruku.“ …O unikatnim iskustvima koja PS Vita može ponuditi, Mesa je izjavio: „…Još jednom, dobar primjer [za to] je The Walking Dead. Mislimo da se emotivna i privlačna iskustva mogu dobiti gdjegod da sjedite, bilo da sjedite u dnevnom boravku, kafiću ili čekate autobus na stanici, dobit ćete taj osjećaj šokiranosti i straha. Mislim da će to biti jako važno. To želimo donijeti na našu konzolu.“

Kako ovo nije službena najava, nije poznato hoće li verzija za PS Vitu doživjeti neke promjene, kada bi dotična trebala izaći i kako će se distribuirati. Hoće li to biti isključivo digitalni naslov, u epizodnom formatu, kao čitava sezona ili pak oboje? Pitanja na koja samo Telltale zna odgovor.

Komentari (6)

  • Black op

    23.03.2013 - 11:24

    "Jedna od boljih igara prošle godine…" nije jedna od boljih vec najbolja igra prosle godine 🙂

  • tryon

    23.03.2013 - 17:38

    bilo kako bilo, jedva čekam

  • CroDruid

    23.03.2013 - 17:59

    Al dečki pa to nije igra. Pa gdi su zagonetke, akcija, zadaci, misije…?

    Al ajde, priča je OK. 🙂

    • tryon

      @CroDruid, 23.03.2013 - 18:11

      Ima svega što si nabrojao tako da ne vidim problem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?