HCL.HR

Terminator se uz novu igru Dark Fate – Defiance zaputio u strateške vode

Stjepan Fikter 15.12.2021.   •   3 komentara


Nakon metaka i lasera iz prvog lica, nova Terminator igra koja stiže iduće godine stavlja kameru u ptičju perspektivu i daje nam kontrolu nad jedinicama triju frakcija.

Terminator franšiza u virtualnom svijetu varira po kvaliteti igara jednako kao na filmskom platnu, a iduće godine stići će nova igra smještena u ovaj postapokaliptični svijet. Novi naslov u sukobi ljudi i robota neće biti iz prvog lica, nego nas stavlja u ulogu generala koji će zadavati naredbe različitim jedinicama.

Tako se Terminator Dark Fate – Defiance žanrovski vodi kao strategija u realnom vremenu, a za njezin razvoj zadužen je studio Cats Who Play koji je napravio RTS Syrian Warfare. Utjecaj tog naslova vidljiv je i u novome Terminatoru koji će uz singleplayer kampanju imati i multiplayer bitke.

U kampanji igrat ćemo na strani čovječanstva s time kako će struktura misija biti takva da će se vojske prenositi iz misije u misiju. Stoga će biti potrebno pametno igrati jer gubici nisu poželjni iako će se moći razvijati nove jedinice koje će stizati na bojište.

Navode se tu još kompleksne i realistične bitke, uništivi objekti, različitost opreme, jedinica i municije, ograničenost resursa kao i modularni sustav štete na mehanizaciji. U multiplayer komponenti sudjelovat će tri frakcije: Founders, Legion i Resistance te će se moći taktizirati u 1v1, 2v1 te 2v2 bitkama.

Nije još otkriveno kada točno igramo Terminator Dark Fate – Defiance na PC platformi. Znamo samo kako će to biti nekad tijekom iduće godine, a do tada možete pogledati postapokaliptična bojišta.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Dick Johnson

    15.12.2021 - 20:40

    Kad trailer ide u 15 FPS-a znaš da bu dobro!

  • iPLAY

    15.12.2021 - 21:08

    Trailer nigdje veze.

  • DjokaBA

    16.12.2021 - 10:33

    Koje sivilo jbt.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?