HCL.HR

Testirajte vještine izgradnje grada uz demo verziju Patrona

Stjepan Fikter 18.08.2021.   •   2 komentara


Nedavno izašli survival city builder Patron sada se može isprobati putem demo verzije prije nego skočite u kompletnu izgradnju i ostale društvene aspekte vođenja grada.

Prošlog tjedna izašao je Patron, novi survival city builder koji osim gradnje ima fokus i na društveni segment vođenja uspješnog grada. To znači kako svaki stanovnik vašeg grada ima svoje potrebe, želje i probleme pa tako neki građani mogu biti više zabrinuti zbog imigracijskih problema dok će drugi biti zabrinuti zbog poreza. U prijevodu, u ovoj igri potrebno je biti i političar jer će naše odluke imati drugačije reakcije kod različitih skupina žitelja kada je u pitanju religija, lojalnost, siromaštvo itd.

S druge strane, graditeljski dio je sličan kao u ostalim naslovima ovog žanra pa se moramo brinuti za skupljanje resursa, izgradnju kuća, farmi i još mnogih drugih građevina, a uza sve to ima i istraživanja kako bi naš grad mogao napredovati. Ne treba zaboraviti niti na godišnja doba i vrijeme kao niti na prirodne nepogode poput vatre ili tornada koji će nam otežavati posao.

Patron je dostupan putem Steama po cijeni od 20 eura no možete prvo isprobati i demo verziju prije nego se zaputite u izgradnju kompletnog grada.

Komentari (2)

  • Ovcaodnovca

    18.08.2021 - 20:49

    al Settlersi

  • BoneDigger

    19.08.2021 - 00:35

    Doba je igra ali je manje vise kopija Banished.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?