HCL.HR

The Amazing Spider-Man 2 baš i ne izgleda čudesno

ToxarE 24.01.2014.   •   3 komentara


Novi trailer za još jednu Spider-Man igru koja će popratiti izlazak sljedećeg filma o čovjeku-pauku sadrži sve što biste od njega očekivali, iako vas vrlo vjerojatno neće pretjerano oduševiti.

The Amazing Spider-Man 2 u filmskom izdanju u kina stiže krajem travnja, a negdje otprilike u istom razdoblju možemo očekivati i adaptaciju u obliku videoigre. Na njoj radi razvojni tim Beenox, koji se sa Spider-Manom bavi već duže vremena, što je u jednu ruku dobro, ali u drugu možda i nije jer kako ćete vidjeti u novom traileru za igru – nema tu ničega što do sada nismo već vidjeli od Spideyja.

Trailer se fokusira na suradnju protagonista i negativca Kravena the Huntera. Spider-Man tako pomaže jednom negativcu da bi došao do drugoga, točnije rečeno onoga koji je zaslužan za ubojstvo njegova ujaka Bena. Kravenova uloga u traileru nije detaljno pojašnjena, ali njegova izjava o tome kako Spideyja definiraju stvari koje čini izravna je referenca na tzv. Hero or Menace sustav koji će biti integriran u samu igru, a ovisno o igračevim akcijama Spider-Mana će definirati kao lika.

The Amazing Spider-Man 2 u planu je za PC, PS4, XBO, PS3, X360, Wii U i 3DS platforme, a kao što smo već rekli, u prodaju bi trebao doći tijekom proljeća.

Komentari (3)

  • Ajdin7

    24.01.2014 - 13:12

    Prosječna grafika na rangu high detalja iz GTA IV

  • goldfinger

    24.01.2014 - 18:33

    Da,stvarno nije amazing..ni blizu.

  • Madridista1902

    25.01.2014 - 14:25

    Ultimate Spider Man najbolja Spider Man igra bila i ostala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?