HCL.HR

The Crew je od četvrtka bogatiji za novi PvP mod

Zoran Žalac 09.02.2015.   •   1 komentara


Prvo veće ažuriranje za Ubisoftov The Crew stiže ovoga četvrtka, a donosi novi PvP mod s deset staza, nove Faction misije i niz popravaka u gameplayu i tehničkom dijelu igre.

Ubisoftov The Crew po izlasku je trebao hitne mehaničke prepravke i popravke. Neke stvari hitno su popravljene, no igru većim dijelom još uvijek pate problemi zbog kojih su je mnogi u startu otpisali. Ubisoft stoga nastavlja s podrškom i ažuriranjima, a prvo veće ovogodišnje stiže 12. veljače.

Nova zakrpa između ostaloga donosi PvP mod s eliminacijskim utrkama na 10 novih staza. Tu su još i četiri nove frakcijske misije. Što se popravaka tiče, Ubisoft tvrdi kako je unaprijedio brzi pristup co-op-u, PvP lobbyje i sesije, te možda najvažnije matchmaking sustav koji bi sada trebao brže pronalaziti igrače.

Unaprjeđenja su napravljena u izvedbi igre s kamerom iz kokpita, niz automobila doživio je izmjene u karakteristikama upravljivosti i brzine, a suparnički AI normaliziran je u pojedinim misijama.

Komentari (1)

  • Megakmica

    09.02.2015 - 18:15

    U startu zahebali a sad bi popravljali kad je več nanesena šteta.Neznam koja je i onda svrha bila onih svih beta kad su na kraju isporučili pokvaren proizvod.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?