HCL.HR

U The Division Heartland morate paziti da ne ostanete žedni

Zoran Žalac 21.04.2023.   •   4 komentara


Ubisoft je otkrio nove detalje o nadolazećoj igri The Division Heartland. Uz već poznate mehanike gameplaya možemo očekivati i elemente preživljavanja.

Ubisoftov serijal The Division zagazit će u vode free-to-play formata uz nadolazeću igru The Division Heartland. I ne samo to – zagazit će i na teritorij igara preživljavanja.

Kako je otkriveno u novoj prezentaciji igre, Heartland će uvesti konzumiranje vode kako vam lik ne bi dehidrirao, tj. da ne bi postao spor prilikom kretanja. Osim toga, trebat će paziti i na zarazu. Za ulazak u kontaminirana područja bit će potrebni filteri zraka, a u slučaju da ostanete bez njih i zarazite se, morate se vratiti u bazu po lijek prije nego vas zaraza ubije.

Nova će biti i struktura gameplaya. naime, igra će imati dinamičnu izmjenu dana i noći, a to će određivati i trenutno stanje svijeta. Naime, kad je u igri dan to vam je prilika da prikupite što više resursa i obavite ključne zadatke. Jer kad u igri nastupi noć, dolaze snažniji neprijatelji, mapa postaje kontaminirana i na scenu dolazi PvP segment igre.

Za The Division Heartland još uvijek nemamo datum izlaska. Rečeno je samo da će igra u bližoj budućnosti biti u zatvorenom testiranju, a jednom kad postane dostupna svima moći će se igrati na PC, PS5, PS4, XS te XBO platformama.

Komentari (4)

  • Fenner

    21.04.2023 - 14:03

    The Division Heartland = Copy Paste prethodnih dijelova s minornim novitetima. Preskačem ovo i to u velikom luku. Glupos!

  • tylerogg

    21.04.2023 - 15:36

    Tesko da ce to izaci uopce a cak i da izadje posto ce biti free vjerojatno ce ista ekipa hakera iz div 1 jedan preuzeti igricu.Kod ubitrasha nema opcije bana a i vjerujem da ce 10% igre biti besplatno a ostatak ce naplatit kroz dlc.Nema kod njih nista dzaba a imaju i izreku zdrpi i brisi 🙂

  • Blackbeard

    21.04.2023 - 16:16

    Kada je izasao prvi dio Division-a bio sam odusevljen, prelijepa igra, pa je izasao drugi dio, koji je takodjer dobar(nekako mi se vise svidja snjezna atmosfera), ali ovo, hmm… ne bih da govorim ista, ali ne izgleda uvjerljivo. Bolje bi bilo da su ulozili resurse u novu Division igru ili Ghost Reacon (nesto kao WIldlands, ane Breakpoint). S ovim samo kvare Division serijal, nista vise, nesto nazor zele postic.

  • Strahinja Radonjic

    21.04.2023 - 22:27

    Pa ovo je bukvalno The Division 2 Remaster + polu-Remake u F2P izdanju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?