HCL.HR

The Elder Scrolls Online moguće igrati i bez magije

ToxarE 27.08.2013.   •   2 komentara


Ako niste vični čarima, čarolijama, vračanju, gatanju, levitiranju, meditaciji ili prizivanju duhova dobro je znati da vas The Elder Scrolls Online neće diskriminirati zbog toga.

U novoj rundi sitnih informacija Zenimax Online otkrio je nekoliko zanimljivosti o svojem nadolazećem MMO naslovu The Elder Scrolls Online. Interesantno je tako da ćemo igru moći igrati bez korištenja magije, što mnogima nije spojivo s Elder Scrollsom. Ako igrač to implicitno želi, može se fokusirati na usavršavanje vještina za oružje i opremu, a umjesto posebnih čarolija može koristiti sposobnosti Fighters Guilda. Naravno, kad-tad će se u igri morati susresti s magijom, ali igra ni na koji način neće zahtijevati njezinu upotrebu da bi igrač napredovao dalje.

Više zanimljivih informacija možete pronaći u objavi na službenoj stranici igre, a za detaljan pregled svih obećanih stvari pričekajte našu opsežnu najavu. Usput rečeno, treba spomenuti i to da su u Bethesdi izjavili kako aktivno raspravljaju s Microsoftom po pitanju zaobilaženja pretplate za Xbox Live kako bi se igrala igra na koju se treba pretplatiti. U Bethesdi su svjesni da trenutno nema načina na koji bi MS napravio iznimku u slučaju jedne igre, no zato planiraju nastaviti tražiti rješenje tog problema.

Komentari (2)

  • Jkuzma111

    28.08.2013 - 06:48

    Igra je super ali sam odustao od kupovine zbog pretplate

  • Yotta

    28.08.2013 - 07:48

    Sve je super,ima sve što bi jedan mmo trebao imati,ali nažalost ima i mjesečnu pretplatu 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?