HCL.HR

The Evil Within postao igriv u 60 FPS-a

Matej Lazić Švogor 31.10.2014.   •   3 komentara


Horor naslov The Evil Within novim ažuriranjem dobio je mogućnost igranja u 60 FPS-a u PC izdanju. Osim toga, tu je još nekoliko poboljšanja vezanih uz prikaz, rad i pokretanje igre.

Nezadovoljstvo igrača ograničavanjem PC inačice nedavnog horor naslova The Evil Within dobilo je adekvatan odgovor. Najnovijim ažuriranjem ispravljeni su tako propusti za računalnu verziju igre. PC vlasnici sada mogu uživati u prikazu od 60 sličica po sekundi, a naravno ako to žele i dalje mogu igrati na starim postavkama. Letterbox ili crni obrub ekrana, također je moguće isključiti.

Iako je sve to prije bilo moguće namjestiti kroz komande u konzoli igre, sada se sve nalazi u postavkama na jednome mjestu. Rađeno je i na poboljšanju gameplaya, kada se igra vrti iznad 30 FPS-a i isključenim letterboxom, pa nekih većih problema u samoj igrivosti više ne bi trebalo biti. Ažuriranje je popravilo i probleme vezane uz Achievemente, koji sada rade i kada je konzola unutar igre osposobljena. Također, popravljen je i problem kod pokretanja u windowed modu.

The Evil Within trebao bi se automatski ažurirati prilikom pokretanja Steama. Javite nam vaše dojmove, jeste li sada zadovoljni ažuriranjem i izvođenjem igre?

Komentari (3)

  • Artyom

    31.10.2014 - 18:52

    Dali isključenje Letterboxa sa ovim patchem promjeni razoluciju igre ili samo napravi Zoom? Jer do sada u konzoli se tehnicni igra nije mogla pebacit u 16:9 vec se samo stvar zumirala sto je bilo odvratno onda.

  • MEGATAMA

    31.10.2014 - 19:30

    Sva sreca da jos nisam krenuo igrat 🙂

  • WaT30

    31.10.2014 - 21:59

    I sad nek mi netko objasni zasto nisu mogli releasati igru sa tim promjenama, nego cekaju 2, 3 tjedna poslije da ih svi popljuju i onda idu krpat… Ako ce ovakvo sranje biti sa GTA V za PC koji ce izaci prakticki godinu i pol nakon releasa za PS3, neka se pokopaju sami.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?