HCL.HR

The Finals je besplatna pucačina s naglaskom na destrukciju okoliša

Zoran Žalac 24.08.2022.   •   0 komentara


Razvojni tim mahom sačinjen od bivših developera Battlefielda predstavio je novu free to play igru zvanu The Finals.

Švedski studio Embark nedavno je odgodio svoju kooperativnu pucačinu ARC Raiders na 2023. godinu i to iz pomalo neobičnog razloga – za ovu godinu u planu imaju još jednu igru koja je bliže lansiranju. Ironično je bilo što su toj igri dali prednost, a nisu ju ni predstavili, no i to se predstavljanje sada dogodilo na Gamescomu.

Igra se zove The Finals i pucačina je iz prvog lica, multiplayer formata i free to play izvedbe. Koncipirana je kao natjecanje, tj. game show, u kojemu je sve dozvoljeno. Kako kažu developeri, možete igrati kao ninja i šuljati se protivnicima iza leđa te ih dokrajčiti katanom, a možete i srušiti čitavu zgradu na njih.

The Finals bi se od ostalih igara u žanru trebao isticati upravo po toj destrukciji okoliša, što donekle ima smisla jer na igri rade bivši developeri Battlefielda. Dodatna zanimljivost trebala bi biti u tome što će same arene za borbu biti dizajnirane prema lokacijama iz stvarnog svijeta.

The Finals je za sada najavljen kao ekskluziva za PC. Detaljniju prezentaciju igre vidjet ćemo sljedećeg mjeseca, a testiranje iste trebalo bi krenuti kasnije tijekom 2022. godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?