HCL.HR

The Forgotten City odvodi nas u lude dane starog Rima

Zoran Žalac 12.06.2021.   •   2 komentara


Krajem sedmog mjeseca na PC-u i konzolama igrat ćemo se detektiva u zlatno doba Rimskog carstva. Pogledajte kako izgleda The Forgotten City.

The Forgotten City legendarni je mod za isto tako legendarni Skyrim. Dostupan je još od 2017. te je kroz godine stekao veliku popularnost i zabilježio više od tri milijuna preuzimanja. Sada pak stiže kao potpuno zasebna igra, a osim na PC-u po prvi put će se pojaviti i na konzolama.

Zaplet The Forgotten Cityja je sljedeći:

“Ukupno 23 izgubljene duše zapele su u podzemlju Rimskog carstva. Jedna od njih planira prekinuti Zlatno Pravilo, što će rezultirati apokalipsom i sve ostale duše pretvoriti u kipove od zlata. Igrač postaje putnik kroz vrijeme koji proživljava tuđe živote u posljednjim trenucima prije smrti te kroz njih pokušava odgonetnuti tko je krivac za tragediju koja je zadesila i će zadesiti Rimsko carstvo.”

The Forgotten City opisuje se kao avantura za odraslu publiku u kojoj se moraju donositi teže moralne odluke, a problemi se rješavaju razumom, podmićivanjem, prijetnjama, zavođenjem ili eksploatacijom putovanja kroz vrijeme. Igra se iz prvoga lica, a premda je glavna mehanika u razgovoru s likovima, bit će tu i malo borbe lukom i strijelom, ako ne i drugim oružjima. Igru pokreće Unreal Engine 4 pa bi vas cijela stvar mogla podsjetiti na sličan RPG – The Outer Worlds.

The Forgotten City u prodaju kreće 28. 7. za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S te Nintendo Switch.

Komentari (2)

  • Apocalypse4987

    12.06.2021 - 15:31

    Jel ovo Johnny Sins glumi u igri? 😀

  • SanKa

    14.06.2021 - 10:15

    ovo mi se svidja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?