HCL.HR

Evo zgodnog božićnog poklona za ljubitelje igraćih konzola

Zoran Žalac 08.11.2018.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Želite li usrećiti nekoga tko voli igraće konzole i zanima ga povijest tih uređaja, ne trebate tražiti dalje od knjige The Game Console: A Photographic History from Atari to Xbox.

Primiče nam se sezona zimskih blagdana, a s njom i onaj proces traženja darova za pod bor. Svi mi gejmeri znamo da je gaming skup sport i nije nam lako udovoljiti kad su pokloni u pitanju. Međutim, evo jedne potencijalne ideje za gejmerski poklon koja vam neće izbiti više stotina kuna iz novčanika.

Ovoga tjedna na Amazonu je izašla knjiga pod nazivom “The Game Console: A Photographic History from Atari to Xbox“, autora Evana Amosa. Knjiga je namijenjena ljubiteljima igraćih konzola, retro gaminga i povijesti industrije videoigara. Na 250 stranica u boji nalazi se kronološki pregled 86 konzola, od starog Magnavox Odysseya pa do modernih uređaja poput PlayStationa 4 i Xboxa One. Specifičnost knjige je u tome što osim opisa i navođenja tehničkih karakteristika konzola donosi i pregled unutrašnjosti istih, tako da možete doznati i na koji su način ti uređaji složeni.

Knjiga s tvrdim uvezom trenutno košta 17 dolara, a možete ju nabaviti i u digitalnoj verziji za Kindle uređaje.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • crolink07

    08.11.2018 - 11:33

    Da mi je vidjeti izraz lica onoga tko trgajući omot zamišlja npr. Switch a onda dobije knjigu na poklon.?

  • Sinek

    08.11.2018 - 11:45

    from nintendo to xbox… pitam se kome je osim amerima xbox relevantan kao neki milestone na toj povijesnoj traci gaminga.. ajmo se pretvarat da xbox obiljezava trenutnu generaciju/zadnje desetljece gejmanja a ne tamo neki crni playstation 😀

  • Tony Ghost 1811

    08.11.2018 - 15:19

    Vidi vraga. Mislio sam da je game boy.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?