HCL.HR

The King of Fighters 14 isprobat će udarce kroz demo verziju

Zoran Žalac 18.07.2016.   •   0 komentara


Izdavačka kuća Deep Silver najavila je kako ćemo od sutra moći zaigrati demo verziju za nadolazeću tabačinu King of Fighters 14.

king-of-fighters-14

Ako ste se već zasitili Street Fightera V, od sutra na PlayStationu 4 moći ćete zaigrati i drugu obećavajuću tabačinu – King of Fighters XIV. Doduše, izlazak igre je u planu za kraj idućeg mjeseca, a ono što ćemo sada vidjeti je demo verzija.

Srećom, bit će barem sadržajna demo verzija. Moći ćemo isprobati sedam igrača (od njih ukupno 50, koliko će se naći u konačnoj igri). Postava likova za demo verziju sastoji se od nekih poznatih lica serijala, kao i potpuno novih likova među kojima su Sylvie Paula, King of Dinosaurs i Nelson.

U demo verziji naći će se tutorial mod, trening mod te versus mod. Dvoje igrača moći će se sukobiti u lokalnom multiplayeru. Mrežnog multiplayera protiv drugih igrača neće biti.

Povodom ove objave lansirana su i dva trailera. Jedan se dotiče priče kao da je takvo što bitno za četrnaestu igru u serijalu, a drugi nam predstavlja glavnog negativca Antonova.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?