HCL.HR

The Knight Witch je raspucana metroidvanija od bivših tvoraca Plants Vs Zombies

Zoran Žalac 30.04.2022.   •   1 komentara


Ove godine stiže nam nova 2D metroidvania s fantasy tematikom. The Knight Witch je zanimljiv naslov za igru, ali čekajte da čujete naziv studija koji ju razvija.

Iz ureda Super Awesome Hyper Dimensional Mega Teama stiže nam nova igra The Knight Witch. Bit će to kombinacija metroidvanije i sidescrolling pucačine. U glavnoj ulozi naći će se protagonistica Rayne koja odlazi u podzemni grad Dungeonidas kako bi se suočila s misterioznom prijetnjom divova. Rayne može baratati s 30 različitih čarolija koje aktivira pomoću sustava karata u svom špilu. Što je popularnija među građanima Dungeonidasa, to joj je magija snažnija.

Developeri igru opisuju kao brzu igru u kojoj se leti i izbjegava projektile. Iako se radi o metroidvaniji, kažu kako se igrači nikada neće osjećati izgubljeno te će uvijek imati nešto za istražiti. Grafički to izgleda dosta šarmantno za 2D igru, a može li se istaknuti među sličnim igrama vidjet ćemo kasnije tijekom 2022. godine. The Knight Witch igrat ćemo na svim platformama: PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?