HCL.HR

Na GOG-u započela velika rasprodaja s mogućnošću otključavanja besplatnih igara

Juraj Bevandić 03.11.2016.   •   2 komentara


Na GOG.com u tijeku je čudovišna rasprodaja s dodatnim besplatnim igrama za kupce te će idućih deset dana svaki dan dobivati nove popuste na igre.

The Monstrous Fall Sale

Na GOG-u je započela velika rasprodaja igara s blagim gamerskim zapletom. Dio s popustima i do 90% je prilično jasan, samo kupujete igre ili pakete igara koje želite po nižoj cijeni, no svakom kupnjom sakupljate XP bodove na stranici i dovoljnom količinom tih bodova otključavate besplatne igre.

Besplatne igre su Expeditions Conquistador, Dex i Victor Vran, no ako vam to nije baš neki poticaj, onda će vas privući dobri popusti. Primjerice, kako vam zvuči The Witcher 3 sa svim dodatnim sadržajem za 27 eura? Osim toga nudi se i FTL za svega dva eura, Bastion za tri i pol, Transistor i Braid za četiri i pol te još hrpa sličnih dobrih ponuda na izvrsne igre.

Stranica će svakoga dana osvježiti postavu igara, pa se sjetite do 13.11. provjeriti nudi li se nešto što bi vas moglo zanimati. Igre određenih developera možete kupovati u paketima i svakom igrom umanjiti cijenu ostalih igara u paketu, pa tako ako složite Double Fine paket od osam igara za 22 eura, dobivate legendarni Psychonauts za manje od jednog eura.

Jeste li već naciljali neku ponudu? Na koju igru trenutno čekate popust?

Komentari (2)

  • funky0308

    03.11.2016 - 15:35

    Zna GOG imati dobrih fora ali jednostavno je previse novih i dobrih igara, a premalo vremena. 🙂

  • Idealist

    03.11.2016 - 19:02

    YES!!
    Bilo mi je malo žao što nisam prije tjedan dana kupio The Witcher 3 GOTY sa 20% popusta i mislio sam da ću morati čekati Novu Godinu za sljedeće sniženje…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?