HCL.HR

The Tomorrow Children: Phoenix Edition ove godine nam vraća krampove u ruke

Stjepan Fikter 08.06.2022.   •   0 komentara


Obnova civilizacije uz pomoć rudarenja dobit će još jedan život kad The Tomorrow Children: Phoenix Edition bude dostupan kao premium naslov.

The Tomorrow Children iz 2016. izgledao je kao zanimljiv društveni eksperiment u kojemu je ekipa zajednički rudarila kako bi se obnavljali gradovi i civilizacija. Radnja igre uz to se odvijala u praznini koju su nastanjivali i različiti protivnici pa je trebalo braniti grad kojeg obnavljamo. Cijeli koncept u free 2 play formatu potrajao je nešto malo duže od godinu dana jer Sony koji je bio izdavač nije vidio previše budućnosti u obnavljanju civilizacije. Iako je tada izgledalo kako je igra dobila iskopani grob, prošle godine razvojni studio Q Games je objavio da su uspješno pribavili prava na igru.

Tako dolazimo do The Tomorrow Children: Phoenix Edition koji je najavljen za PlayStation platforme te stiže kasnije ove godine kao premium naslov. Prelaskom na plaćeni model, igra će moći živjeti duže jer više neće koristiti centralni server, a i uklanjanjem mikrotransakcija napravljene su i dizajnerske promjene.

Phoenix Edition uključivat će različita poboljšanja među kojima je i potpuno novi tutorial kako bi se početnici u rudarenju što lakše snašli u svijetu praznine. Naravno, tu je i novi sadržaj uz različite promjene u balansu, a uvaženi su i šaroliki prijedlozi od veterana ove zajednice koji nisu odustali od igre.

 

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?