HCL.HR

Oznaka: Igre kao Minecraft

Najavljen je Minecraft Legends – zovu ga akcijskom strategijom

Zoran Žalac 12.06.2022.

Sljedeće godine stiže nam nova spin-off igra iz svijeta Minecrafta. Glasine su bile istinite – Minecraft Legends odvest će nas u novi žanr – akcijsku strategiju.

The Tomorrow Children: Phoenix Edition ove godine nam vraća krampove u ruke

Stjepan Fikter 08.06.2022.

Obnova civilizacije uz pomoć rudarenja dobit će još jedan život kad The Tomorrow Children: Phoenix Edition bude dostupan kao premium naslov.

Nova Minecraft igra bit će totalno drugačijeg žanra

Zoran Žalac 08.06.2022.

Prema neslužbenim informacijama koje je prenio novinar Jeff Gerstmann, Minecraft bi mogao dobiti novu spin-off igru koja bi se žanrovski svrstala među strategije u stvarnom vremenu, odnosno RTS naslove.

Terraria – “mala” igra s više od 35 milijuna igrača

Zoran Žalac 16.05.2022.

Na današnji dan, prije točno 11 godina, u svojem PC izdanju pojavila se 2D avantura zvana Terraria koja je pružila dobru alternativu Minecraftu.

SpecijalIgrali smo Going Medieval, izgradili kulu do neba

Matej Brus 03.11.2021.

Going Medieval je igra u aktivnom razvoju koja ima potencijal da ponudi zanimljivo duboko strateško iskustvo. Uspijeva li u tome?

Navodno su u razvoju dvije nove Minecraft igre

Zoran Žalac 23.09.2021.

Prema neslužbenoj informaciji jednog izvora, u razvoju su barem dvije nove igre iz franšize Minecraft, odnosno potpuno novi projekti koji nisu nastavci postojećih igara.

Minecraft Earth bit će sravljen sa zemljom, ubila ga korona

Zoran Žalac 06.01.2021.

Microsoftov pokušaj ulaska u žanr geolokacijskih igara proširene stvarnosti nije prošao dobro pa će Minecraft Earth biti ugašen sredinom 2021.

RecenzijaMinecraft Dungeons

Zoran Žalac 08.06.2020.

Minecraft je još jednom izašao iz svoje zone komfora te je u tom izletu postao hack’n’slash RPG naslov s potpuno zasebnom pričom. Je li se taj izlet isplatio?

Minecraft Dungeons odlazi u džunglu u sedmom mjesecu s prvim DLC paketom

Stjepan Fikter 31.05.2020.

Kako igračima Minecraft Dungeonsa ne bi dosadilo okruženje u kojemu se nalaze, dva mjeseca nakon izlaska igre odlazi se u zelenije okruženje s Jungle Awakens DLC sadržajem.

Minecraft Dungeons prvog dana uopće ne radi na PC-u

Zoran Žalac 26.05.2020.

Od danas je Minecraft Dungeons dostupan na PC-u i konzolama, no dok se igrači na konzolama igraju, oni na PC-u uopće ne mogu ni ući u igru.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?