HCL.HR

The Trail je nova igra Petera Molyneuxa

Renato Pedišić 03.12.2014.   •   0 komentara


Tvorac Populousa, Black & Whitea i čudnog gaming eksperimenta zvanog Curiosity sada radi na novom naslovu kojemu za sad tek znamo ime, a koji je već pobudio zanimanje šireg gaming svijeta.

Čudo jedno koliko novih gaming vijesti stiže iz Španjolske zadnjih dana. Evo, baš jučer pisali smo o Sonyjevom EMAGON-u koji je najavljen putem španjolskog PS bloga, a danas saznajemo kako je na španjolskom festivalu igara Fun & Serious Peter Molyneux najavio svoju novu igru.

Vijesti nam prenosi poznati britanski novinar Guy Cocker koji na svojemu Twitter računu piše: “U Bilbau, Peter Molyneux je najavio svoju novu igru: The Trail. Sad ću pokušati popratiti ovo s još informacija putem intervjua”.

I tu su vijesti, više manje stale, a većina slavnih i neslavnih gamerskih portala odlučila je radije špekulirati o tome kakav će The Trail biti, nego saznati više informacija. Ipak, ekipa s Gameranxa uspjela je uhvatiti Molyneuxa na, kako kažu, pet sekundi i dobiti sljedeću izjavu:

“[The Trail] se može razumjeti na prvi pogled, a označava ideju komunikacije iznad riječi, kroz glazbu, umjetnost i tako dalje. Problem s društvenim mrežama je taj da komuniciramo previše. Ako vi i ja, koji trenutno razgovaramo, možemo reći samo deset riječi jedno drugome, osjećali bismo se frustrirano, s mnogo stvari koje ne možemo izustiti. Ipak, s druge strane, potrudili bismo se učiniti da tih deset riječi zvuči što značajnije moguće”.

Nakon što je završio sa pjesničkim opisima svojega nadolazećeg naslova, Molyneux je objasnio kako će The Trail biti jednim dijelom povezan s nadolazećim Godusom njegovog studija 22cans. The Trail će nadomjestiti Godus u stvarima koje mu nedostaju – narativ, napredak i nagrada.

Dakle, The Trail, kao i mnogo toga u zadnje vrijeme u Molyneuxovom životu, uklapa se u nekakav ‘veći plan’ koji samo njegov autor u potpunosti razumije, a kojega ćemo možda malo bolje shvatiti jednom kad budemo znali više informacija o ovoj sada najavljenoj igri.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?